[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
根本就無可能唔行共存
條底褲既主人早過晨晨一步上賤葆屋企 ?

就算無set 條底咪係品子
又雷射又禮物 都間接認佢係佢條女
我琴日睇片時都係咁諗
係品子特別多禮物
重有,又係果句
賤葆打品子屎忽 真係打落去
其他2個d 色色野都係點到即止
但係ENROAR呢個牌子唔係仲貴咩
計價錢係,但其實佢地會用來出週邊
所以「送俾」晨晨其實算係公器私用
但送品子D 野就真係女性個人精品
所以我感覺送品子野個私人度高D
記得之前玩測謊機
有個台仔話晨晨準備問一個問題但冇剪到落去
佢電話係寫有冇同一字馬既女仔搞過野
睇返個顧問講到自己幾咁把炮,實際做出黎係咁亂…
相反睇下幫開ytb出既tami,再睇埋蔡哥team邊有咁煩
講真,疫情問題唔係今年既事
廠過新年呢D野又係年年都有
疫情+過年呢個 combo
如果做開trade/manufacturing 一定知
所以其實真係果條友廢/跟本唔上心
重有尺寸/QC 問題呢D 係一般trade/manufacturing 公司一早被客屌死咗啦....
邊估到間大公司咁撚廢吖,佢就係唔識先搵人幫佢管理
只可以話佢唔好彩
正解!
90萬訂閱,保守估0.1%既人買都900啦
何況設計落重本畫得靚,完全唔似著出街幫ytb賣廣告
個專家真係食屎。

同埋做開衫既佢點會可以比尺寸出事,係咪嫌賤葆生意太細,搵地方落格
之後個段去睇底褲,又咁啱話自己鍾意卡通底多過lace ,
總覺得洗衣機入面個條係品子
點樣先可以比晨晨錫塊面豬登一啖
品子真係正到仆街又玩得
望條底既size 風格都似品子
size > 晨晨屎忽雖然都唔細,但果條褲囉上手晨晨唔似啱size
風格> 松鼠應該唔會著lace 邊,我覺得佢係著阿婆底褲
所以我都覺得係品子
晨晨都已經10萬sub cls
今年100萬真係唔難
佢星期六出完片到宜家都多左幾萬sub了
反而幾意外賤葆咁耐都未過到百萬
佢冇女性Subscriber
9:1黎講有88萬算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞