[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
已經一百萬觀看
呢條咁都仲未俾人黃標都係奇蹟
個飛髮佬講果啲大明星名,全部無50都4字尾
佢真係會識幫細佬女飛髮咩
最尾果段有啲似賽車場果類,又或者係私家路
日光日白一架車都無實有啲嘢
可能過幾日會出條解釋片話一早度好晒申請好晒啲嘢
釣魚玩9啲黑粉
我既諗法係
佢地大雅玩過咁多野
胡子小潔佢地又玩火又炸藥又渦輪
點會唔知會犯法同埋唔知要上警告字句
佢當年買地都係話方便自己人做實驗
所以我估賤葆 一係有心鬥氣 反正佢唔旨在
一係就想釣魚

btw 有D台仔當最尾炒車係真,以為佢2個真係傷晒............
賤葆 80萬sub 差唔多條條片都破百萬view
小潔55萬 片大概30-50萬view
胡仔 100萬 但d片近來都係得20-30萬view
阿晋原來都45萬sub 片就10萬view上落 同最近明顯進步

睇黎胡仔真係到頭了
同埋賤葆真係好勁
小潔真係值得一個百萬獎牌
條條片都落重本,好認真既製作
但觀看數完全唔掂

同埋有時佢地授權比D新聞網既片…仲高觀看過自己
新片真係笑死不過一路睇一路諗咁樣有冇犯法 替佢擔心
胡子 妹子數 = 0
Funny 未走時 , 胡子 間中都玩下小遊戲類 (砌圖 / 飛啤牌 / 整蠱 等等) , 同 Funny 有D互動無咁悶 , 而家好似次次都係實驗 (實驗我寧願睇 佑來了, 講得專業小小) .

https://www.youtube.com/channel/UCWyRcq4l_qAkcrBXNg8iJQw/videos

https://www.instagram.com/funny_assistant/

部機胡子比佢姐
專業啲又未必吸引到人睇
條片無左
睇清楚
之前Q&A 小潔好似話胡子借咗大雅部printer俾Funny
分咗手後都未囉返
所以Funny 可能重用緊胡子果堆舊電腦都唔奇
如果部機胡子個user ID用得好地地,唔會開多個ID 啦
所以咪話咪FF咁多
先不講有無可能一齊返
為左個USER NAME 要洗機 又要安一堆野 過DATA
我都懶
BTW定有其他方法
雖然睇落有啲危險
但我覺得賤葆應該諗好晒呢啲
隨時申請埋
同埋呢啲片真係癲
用呢條片推到好多fd睇
係呀好難 , 要㩒個掣好辛苦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞