[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
確診都想公審
一日幾萬單確診有幾撚出奇,酸民個腦真係裝屎
小潔終於都被世界看見
小潔頻道個觀看數好怪,重本個堆就有話題但低VIEW
手作仔就成百萬VIEW

佢值得更高更高!
小潔既內容真係對手作有興趣既人先會去睇
同埋個題材好有關係
你整動畫現實化會多view因為套野本身已經有fans
你睇佢改電單車去比賽咁少view 因為越野電單車都算小眾野(比較上黎)

不過睇得出佢既subscriber係比較忠粉
佢50幾萬sub 但大部份片都有40-50萬view
個比例係好高的
你睇好多華語既YouTube 其實未必做到呢個數字
好多百萬YouTuber 其實都係得20-30萬view
最簡單睇隔離果個已經知

賤葆係異類 不予置評
統神?
早幾日翻睇木曜達哥生日整整蠱片
之後手多去睇賤葆新片就入咗坑
呢兩日差唔多睇曬有三個女朋友啲片
品子真係勁正
https://youtu.be/tAD0gvpB73c

賤葆做朋友真係唔話得, 零負評

得11x條片已經87萬sub+過億view
今年內應該破到100萬sub
用唔夠4年時間

佢一人channel做到咁係好撚誇
仲要冇鬼佬受眾
仲要佢唔算多片
好多都一星期幾條
佢幾星期一條
好多YTR有一條百萬views都已經好開心
賤葆係出片兩日內過百萬,仲條條都係
用生命拍片同剪片既劇本鬼材
想問好耐,其實賤葆同品子係咪真couple
胡子life真係好睇好多
佢地成個工作室上上下下都性格豐富同強bonding ,啲日常互動片好睇真入係唔出奇
無講但賤葆雖然成日扮色色
但睇ig story 同影片 印像中佢只揸過品子波同屁股同攬品子
晨晨只係口頭咸濕
松鼠就更加 好明顯做戲
胡子life同不拘小潔係呂毓當兵之後更新少咗
松鼠係兄妹
我由入壺條片開始追
佢一開始已經有實力拍片吸引人

但認同孟琦提出分手飛左佢有加速成件事
孟琦真心花瓶無料
本來存在已經阻曬成個頻發展

唔知佢家陣有無後悔呢
呂毓唔係當4個月咋咩
應該差唔多時間返嚟
佢係度都好多笑點
佢成日受傷好好笑
其實想知而家松鼠係同品品一齊住?
睇story送飯好似咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞