[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
剪輯師呢個問題幾年前CODY同JOEMAN訪問都有講過
https://youtu.be/QU9484GMr1s?t=1108

Joeman係放手俾人剪
自己剪都唔係問題,佢自己唔係定期更新。而係次次剪片一開始就要剪到尾再出埋,起左個頭就唔肯停。一條片咁多步驟分開一日一日搞好過咁樣逼埋一次過做,咁搞法超人都死。而家一條片已經咁,都唔好話咩日常頻道之類,跟本就係佢自己做野方式問題
賤葆enroar又出事
低能卡wfc
成班弱智
其實幫襯得enroar就係支持賤葆/品晨松
啲人真係咁急等件衫著咩
不過size有偏差真係難拆啲
其實達人秀係一個幾垃圾嘅傳媒
真心唔洗咁重視低能卡
基本上佢地個個都屌
一有位就無限上崗,嗜血到不得了
不過真係慘
疫情真係好難預出貨時間
不如佢做定限量現貨做晒qc賣完就算
咁啲人就無位入佢
我個幾件又冇事,真係唔知邊批衰咗
我好遲先訂,仲未收到
洋蔥好似係logo直情錯咗位
成批唔要得要重新做
賤葆少少size出入最煩
佢都唔知邊批出事
不過佢肯無條件換都算係咁
咁佢應該要做既,見啲size都差太遠,始終關乎商譽
其實好小事,件野fail咪執返好佢
係啲濕尻傳媒亂尻咁報好撚仆街
睇唔到篇文,見到error左
係咪寫到好衰
改過啦
篇野賤葆琴晚未upload 片已經有
標題誤導
不停引用網民講既野
洋蔥果單係未出貨,所以只係delay,變相易搞D
賤葆呢單係出咗貨到客手先發現size variance,係麻煩D
本身賤葆已經拆單分寄
而家又退貨換貨
運費都蝕死佢
台灣近年傳統演藝圈開始dup
反而新媒體紅
搞到好多狗仔隊/媒體報導都改為追蹤youtuber
加上台灣d 新聞/記者不嬲鍾意嘩眾取寵
見賤葆最近咁紅,緊係追咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞