[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
只能夠話佢無觀眾緣
佢啲片冇特色,玩食物呢個主題本來就係睇個host識唔識表演,大蛇丸就係觀眾緣先可以做同一樣野但係有人睇
佢一係feat多啲唔同人囉,佢一條友真係好悶
阿晉唔太適合拍片,鋪排得幾悶下
外表唔係問題,係講野既問題

之前交換女友拎住3傻都可以拍條唔知點既片出嚟
要睇認真煮, 又未輪到佢
睇搞笑, 佢又唔好笑
唯一有興趣係真男人系列
尬到極點。行返毒毒路線咪幾好
佢啱做附助多過自己單飛
賤葆爆破條片 佢做球之妖精 一出塲果陣我真係噴飯 效果好好
一返到自己頻真係唔得
球之妖精笑到癲,應該咁講,佢既片主題唔係唔得,實驗室其實唔錯既,但拍得太悶,太高不成低不就,特效唔夠
睇完依個post先識賤堡
依幾日再煲埋大雅工作室其他人既片(除左阿晉)
真心台灣YouTuber真係好撚癲 個個拍一條片都用好多時間心機
由其小潔果D企劃片真係痴撚線

有時都唔係想踩自己友,但香港既YouTuber對比之下真係垃圾,題材無聊不斷炒冷飯
我呢排都追緊小潔同胡子啲片
佢哋啲手作真係好勁
捉老鼠雖然捉唔到都好好睇
小潔救魚池都真係好癲
同埋佢哋好中意feat嚟feat去
其實咁樣成個YT圈先好
如果 陳易X 有小潔一半 , 香港人都順氣D (攞咁多 funding)
以前舊屎年代成班都好鍾意feat黎feat去既
不過就係feat食辣麵同淘寶開箱
「我呢?我也是寶貝呀!」
松鼠有得同葆哥哥食飯 好開心
尋日晨早又同晨晨袋麥當勞
松鼠世一

唔好再跟賤葆啦 黎香港跟我好過啦
有冇巴絲收到貨?
enroar_official ENROAR
預計出貨日:2/20起,依序出貨。

收到
睇ig啲互動comments好似晨晨同松鼠frd好多
同品子極小互動好驚會不和
我岩岩就係想係呢度講同一番說話俾你講左
睇IG真係冇互動 希望就算唔係好老友 只係同事關係都夠 唔係不和就好
咁啱嘅希望賤葆可以令佢哋frd啲啦
咁我又覺得好似台尋3女咁 未必一定要係好老友
冇不和就已經好好
新年呢排大雅工作室冇咩片 有D苦悶
晨晨真係世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞