[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
松鼠同晨晨算早啲識
fd啲都正常
不過睇片都唔覺小圈子嗰啲
可能要多啲機會先熟
始終而家好似都好少機會一齊拍片
新年呢排狂煲返大雅啲片
大部分都煲晒,係阿晋嗰啲煲唔落手
無feat其他人嘅基本上無睇
晨晨IG STORY有講過同松鼠係好夾
所以係會多啲一齊出去玩都正常
不過晨晨同品子近幾個月IG叫做多咗少少互動
好過之前了
同埋同意樓上講
冇不和, 正常做到合作到嘅同事已經好好
好難要求個個都咁frd嘅
果然拍廣告後有合作

https://youtu.be/oJxvdsA07kY
有啲意外 下面留言竟然冇乜認真魔人
之前日常片,三個都有一齊瞓,最少都無不和既
品子最遲嚟,但拍最多片,反而松鼠最少
佢地三個應該都畢業,仲少片過之前,連日常片都無
日常片好多係拍緊既計劃
所以未係時候出街掛
同埋留番檢財先用

反而胡仔個節奏其實幾好 只係個題材愈來愈就住
阿晋近呢兩段反而進步左
胡仔拍咗咁耐D 題材都開始枯竭
又要避黃標,又同黃小潔夾過佢唔會走高科技路線
佢重要每條片留言都有認真魔人
捉佢做實驗D 細節話唔安全
所以越來越就住好正常
最尾個下好似黑寡婦個招
牛頓擺、不倒翁呢D咁小學雞,我真係無乜興趣
之前熔鐵果D有趣好多,起碼自己做唔到
未必同小潔夾過,胡仔都無乜能力做高科技
胡子最多觀眾係學生 , 太複雜小學生睇唔明
咸濕笑話同粗口佢都小講
唔係胡子有無能力問題
要能力其實佢同小潔關係好,一開始小潔都教過佢好多野(雷雕/簡單電工)
佢要學唔難
但我記得以前有條片佢地講過
大雅工作室大家有默契
分工係佢同小潔既影片 會專登區分距離
佢自己偏簡單木工手作居多,小潔就高科技電工用得器材多
正如阿晉同娣奇都會煮野食拍片 但二者都會唔同風格
係專登夾過的
所以胡仔life 好睇過正片
同意~
中意睇胡子life側啪賤葆拍片
賤葆啲片都幾好睇睇木矅4先識
香港就算有人拍,都無咁多view去support
香港人出名雞蛋裡挑骨頭,言語又出名尖酸刻薄,認真欣賞人有幾多個?
有機會有衞衣買
詳細唔打出黎啦 , 自己片睇 ( view 數 +1 )

【ENROAR商品延遲出貨原因&補償】
https://www.youtube.com/watch?v=wnl0qfwMBZM
照咁講係咪英文都唔講得
Agree, 最近胡子跌咗Watt
應該同佢同Funny 分手有無關係
一嚟胡子都認咗仲係好卦住佢
二嚟以前Funny 可以幫手諗企劃
準備好執雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞