[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
上joeman到黑口黑面
又係好撚小事都道埋歉
低卡真係戇尻尻
人地唔鍾意短髮接髮又如何
真係cls
我覺得好好睇
但台灣個邊又開始鬧賤葆
是但,佢都預咗
回歸以前個風格姐,佢冇三妹之前就係癲佬黎
唔緊要,dcard重忙緊屌2個妹妹仔唔得閒理佢
一日未到已經80萬view
以為休息左幾個星期會人氣下滑
同埋對上2條片view數都升得慢左

唔知今次條片會唔會又黃標
台灣可以咁樣上馬路 "真的太厲害了"
hi 到途人既話 youtuber 生涯可以直接收皮

我覺得賤葆今獲應該會奶野
電動滑板車果啲好似都未俾行馬路
更何況佢成張梳化咁撚大舊
邊可能合法上路,實有人搞佢
最多罰錢
懷疑佢都唔想撈
整多幾鋪大既冇人睇就算撚數
佢呢啲人做邊瓣都有所成就
Dcard 有人話懷疑賤葆釣魚
懷疑佢伸請咗拍攝許可封路拍片,唔算行車
但就唔講出口引鄉民屌佢
不過佢係大雅門口果段路試車 唔似封咗路
最尾同品子「撞車」果條路就似,條路後邊無人無車乜都無,似係得佢地

不過就算申請咗封咗路,鄉民應該都會話佢教壞人 因為原片無警告語
佢好似以前做過演藝圈幕後,見佢拍戲果邊識好多人
唔做youtuber 佢都大把野撈啦
全職做經理人/PR公司之類專心捧三個妹妹應該都唔難
由其係品子做花瓶又得做打都得,要打響招牌應該唔難
忽然諗起佢以前條單車+噴射器條片
咁耐都無事又可能真係申請咗
no offense
有冇人知 牛排 呢條友點解做得起?

又冇樣又唔好笑
因為愛狠演

Btw而家牛排同蛇丸胡椒真係無計傾咁
原來係咁 睇下 愛狠演 d片先
no offense
蛇丸胡椒我覺得真係幾好笑
特別係胡椒其實幾有急才
咁我覺得佢都真心鍾意自己辛苦建立嘅Channel同埋想繼續拍落去嘅
雖然yt黃標機制同埋低卡成日搞鳩佢搞到佢成日冇癮......
佢近排嘅片除咗後宮其他都好好睇
但佢成日一係黃標一係比人出征
台灣仔真係唔識珍惜
有個咁好既YTR都成日叉叉叉
如果香港都有一個咁既YTR你話幾好
台灣版屎家軍
對西面雙胞胎不嬲無咩好感
皮膚又差
但我睇左 joeman條片
個妹比人剪撚到ET咁,正常人都嬲啦
個頭原子頭咁cls
黑面同喊都好撚合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞