[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
唔明點解會下架
因為四大長老不嬲有默契
佢地d片如果有其他人既野
會等到人地段片出左先會post或者一齊post
生活片就更加易睇得出

咁D7未有呢樣默契
提早爆左出黎
咁咪冇左”哇 賤葆今次又另人出奇不意”既感覺
估唔到小潔冇幫佢審片俾佢就咁出咗
佢真係好錫晨晨
D畫風真係靚到仆街
強制收嗲
ig係咁撚尻,我之前都俾佢lock過
過幾日又冇野
係咪班人集體去舉報賤葆ig
本身冇留意開 睇到呢個post之後 追哂佢之前啲片啲片好好睇 佢地成班人啲互動真係好好睇
痴線而家啲人當dcard係客服咁
9成係
Dcard D 儍仔不嬲當自己正義
建議睇返佢地前年聖誕交換女友系列
可以睇到哂佢地幾個既特色
賤葆個條真係最精彩阿晉個條都
胡子life有一集係側拍賤葆拍交換女友, 搞笑背後其實拍得都好辛苦
其實魚乾有咩問題?
好少追佢唔知佢好多野 剩係知佢同胡子之前partner
冇問題
係佢角色相性同小潔唔夾姐
結論:小潔係毒撚
之前有條片係小潔上左魚乾
屋企幫魚乾裝洗碗碟機

https://www.youtube.com/watch?v=BRKwPBahfQ8
https://www.youtube.com/watch?v=8k-dFZXuBEs
之前開post講過魚乾做女朋友
真係有愛無性
性格各方面都唔差 係對住佢扯唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞