[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
1日90萬view
松鼠官網影d硬照同廣告個look好正

平時覺得其餘兩個正d 點知一化濃妝正左咁多
https://youtube.com/channel/UCDQmicdq05YjFD7byuCJPnA

晨都有YouTube channel
一條片都無但差唔多9萬訂閱
正 等佢正式有得送香港再買 好似佢地搞緊
品子骨格精奇
你真係好撚柒
但佢講過暫時無意拍個人片
有冇人一齊夾集運?
搞緊送海外
btw, 如果唔係孟琦離開
都唔會有三妹出現
賤葆都唔會紅得咁快
唔覺
睇咗youtube咁耐
冇好既劇本同靚既人設,幾靚既女都係花瓶
你係唔係有追開賤葆先? 我由佢最初十萬subs都未有追到依家
佢最初同孟琦拍片主要都係拍手作類既野為主同小潔一樣
孟琦離開, 三妹加入 先多左唔同既方向可以發展 所以三妹加入唔多唔少都幫左賤葆唔少, 一黎賤葆有眼光啦 搵到三個都玩得捱得 三個都有個人特點又有觀眾緣
我意思係佢幫班女多過班女幫佢姐
伯樂永遠>千里馬
賤葆啲片幾好睇
就算係d無聊生活片個節奏都掌握得好好
都係互惠互利
三個本身都係素人, 品子同晨晨依家人氣最高
松鼠應該下屆去參加聲林之王 入到圍就更多人識 唱歌真係好聽
106條片1.21億觀看,平均過110萬
臺灣都冇乜人做到
3條女好似成日都係賤葆到訓
有冇日日4P
D女又成日唔著褲唔戴bra
晨同屋企人住,品松兩個人住
睇胡子或者小潔 vlog 類既片就見到賤葆平時拍片睇落自然既動作說話 , 其實全部賤葆都預先安排曬 , 好簡單既野都拍好多次拍到滿意為止 .
好似周星馳咁 , 無里頭其實係鋪排過 .
我send 左email 問,佢地都話搞緊,我都想買
會唔會有人想一齊夾運費果d 早d 買到
賤葆每日日常 : 三條女瞓完走人之後 , 賤葆執床發現有條毛 , 然後就研究係邊個既
三條女晾完 bra 同底褲 , 賤葆有幫手收 ( 片入面係 , 係咪劇情就唔知 ) ...
品松2個一齊住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞