[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !

943 回覆
165 Like 42 Dislike
G
肥到
我都係近期睇賤葆, 但其實唔覺孟琦靚, 同埋D片好造作
係唔靚
不過見得下人
但做效果唔得
原來咁多巴打都有睇 班友真係好好笑
台灣既YouTube文化真係好好
佢明顯唔識收尾,一段片聽到好多個吧字
好自然睇完一個會接一個,之後會睇好多個
我老母都問我做咩成日睇D野講國語
樣既嘢比較既啫
一開始啲人都話佢靚

點知後來葆哥搵到三妹返來贏咁多
個樣越嚟越似愛莉莎莎嗰隻狐狸樣

以前拍賤葆嗰陣好地地,
而家越嚟越怪(唔知係整定喺點)
睇返d 片嘅次序,
係賤葆拍晨晨嘅第一條片之後,
孟琦同佢就開始出事.

唔排除兩個爆鑊嘅其中日個原因,
係孟琦唔妥賤葆搵其他女拍自肥片.

(當然,覺得最主要原因都係賤葆沉咗船,
當年第二屆走鐘獎,
賤葆同孟琦去搵晚禮服,
佢個IG Story 狂讚佢靚,
然後佢同松鼠line 嘅時候甚至話想同佢結婚
(然後松鼠po 咗上佢IG story).)
Enroar條片
佢一講到有人離佢而去就喊
證明傷得佢好深
其實有好多版本,不過算啦人都唔係度
而家呢3個咪仲好
唔係孟琦走咗
佢先接咗個交友app廣告用嚟搵女咩?
無記錯時序係:
高空彈跳片 (孟琦扮嬲話要分手) ->
10萬Q&A / 風扇煙花片 (兩個人拍到凌晨) ->
第二屆走鐘獎 (賤葆孟琦同小潔胡子一齊行星光大道) ->
重機女孩片(晨晨首次出場) ->
孟琦喺IG話俾賤葆威脅(之類)
無睇IG
肥咗又老咗
木曜運動會+其他人既花絮片都有mask漏,例如喬瑟夫果條 有佢樣

唔算好靚仔但100%唔係毒油肥宅囉
又做GYM又打網球身形OK 樣都OK
仲有幾有幽默感
不過我都信佢本人拍拖經歷少同見到女仔會OK怕醜
估唔到連登咁多人有睇大雅工作室
真心頂唔順佢拍片個種造作feel
個格又懶係傲嬌咁
3把金斧頭個d真性情好睇好多
其實晨同品開頭幾集約會,都係咁扮野
係之後多咗日常片,先出返真性情
無錯, 淨係睇Q&A就睇得出, 佢嘅反應同另外3個分別好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞