[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
隻完全體咁輕易解除番石像
一啲都冇想征服人類嘅嘢心
條友口講佢贏硬 但應該實情主角群圍毆佢未必贏 所以先解除石像

然後去第二到靜靜地贏
PTSD
想買figure
呢一代好多伏筆又會跑番出黎,都算係咁
始終擔心佢挖晒啲坑出嚟唔填返
就算填返都係極速地交代就算
比重啟搞到無咗信心
so far集集都追,個觀感幾好,唔玩情懷新設定都幾岩口味

安哥拉獸變咗精裝追女仔嘅曾至矮
依家GG出到16集,原來:當時16集嘅進度係全部細路已經進哂做完全體
車頂吹風不知幾爽
我都唔明重啟點解要咁急
而家16集 睇落gg應該唔會走好多大主線 側重描寫好三位主角+拍擋+穩定日常回就算
佢每集尾成日係到懶有詩意9up

仲要好多次瑠璃問返佢up乜9
睇咗咁多集覺得瑠璃仲似男二多啲,清司郎反而似女主
多圖

有時真係理解點解數碼暴龍近年完全唔夠pkm嚟
Pkm遊戲間唔中都會有新玩法,出周邊就男女老幼都可能會買順便吸引多啲人入坑
笨大淨係不斷消費班fans對數碼暴龍嘅愛,間唔時出部暴龍機少修少改就當新嘢然後賣成千蚊嚟cap水
完全都冇心開拓新嘅觀眾入坑
數碼暴龍唔係都有出game㗎咩
如果最新果套卡GAME有學遊戲王咁出一早課佢老母啦
最新果集
瑠璃已經決定無視佢
瑠璃竟然可以同jellymon同步到
估唔到可以玩換妻
舊咭最有心設計戰術玩法就係03嗰排
04開始谷X抗體同鳩出唔同背景金咭畀人儲算
24代射咗個波畀泡菜笨大搞就完全失控
之後嗰啲公開比賽講明禁用,出多兩代就收咗皮
好似係咁耐以黎第一次換拍擋戰鬥
個下以為jellymon會進做完全體
btw 呢套野啲日常單元次次都好似要搵命博咁
X抗堆仆街成長期C技都成500幾,以前140都叫好用啦。

最好玩係03紅蓮嗰幾期,戰術卡超好用
如果係要換個拍檔先進到化去下一階段都幾有新意

轉咗泡菜整之後通貨膨脹到
獅子獸仲高過以前帝皇龍甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞