[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike

反而想知到而家都唔完全封鎖佢的人到底係咩原因
可能啲人重想撚下個白卡佬掛
不過算啦,無謂討論佢,等佢係呢度「死亡」算啦
只要大家完全封鎖佢就得
好感動
連負評都唔好比
岩岩開始睇到第2集
其實我都鍾意烈焰獸 ,但個白卡佬搞到我唔想講
AZ
!長期置頂!
強烈建議本帖會員完全封鎖會員-四之宮莉娜/本宮大輔,唔需要留手。

會員編號:#427960
註冊日期:2022年2月25日

經常性發佈影響討論帖觀感嘅回覆,而且內容毫無建設性。
我揀咗一個衝擊性最低嘅link,
https://lih.kg/vxKRCkX

撳入條link,直接撳"四之宮莉娜",然後完全封鎖。

完成完全封鎖後,一切造成視覺污染嘅元素都將會消失。
而如果仍然基於任何個人原因而選擇唔完全封鎖,
我相當佩服你的忍耐力同尊重你嘅個人自由。
連教學都出埋
德政
重點係佢隻公仔好撚核突
https://www.youtube.com/watch?v=JvbG80YSAr0
xros wars其實都幾好聽
封面原來係阿波羅獸同狄安娜獸合體
冇玩過日光月光
成撚日都話咩會改會改 改你老母咩
轉個撚頭咪又喺度陰啲陰啲乜comment都加句烈焰獸乜乜柒柒咁
改改改 你真係改嘅冇人會block你
但係最撚慘係你唔夠一日就打回原形嘛
機會俾完你 你唔珍惜就冇架啦 屌你老母
日日唔制唔制連豬喊 廿幾歲人就成熟啲啦
完全封鎖 係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞