[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
希望有其他型態, 完全接受唔到
呢個你就算啦
你望就望究極體會修正返好過啦
根本係數碼暴龍嚟
接受唔到海蜇獸變成咁
今集終於進到卡諾維斯獸
好型
今集進完全體
無咩實在感, 進化得有d易
數碼暴龍裡面出現遊戲王既龍仲要識得用魔物獵人既招
諗起馭龍少年隻聖哥古拉

呢張靚好多
除左個水母頭個樣咪同天女獸冇咩分別
twitter 高炒睇落好似肥師奶, 呢張好睇好多
屌唔怪得硬係有種熟悉感但係講唔出係乜
吸血魔獸又係用來俾主角群進完全體
隻色水好似
呢一季真係拍撚晒手掌,唔係第一都可以上到第二位,希望唔好好似:咁越做越差。目前嚟講個質素係keep到,好睇之餘仲帶到唔同驚喜出嚟。a

呢季已經明顯係每集個故事都唔同嘅,好似Family Guy咁。脫離咗以前"打壞人、拯救世界"嘅重覆性故事。

我覺得個主線係圍繞住"數碼精靈與人類的橋樑",到以家都未有明顯嘅主要敵人。
人類開始發覺數碼精靈嘅存在,不停用全息影像嚟做藉口遲早俾人拆穿,天河宙可以點拆呢壇咁嘅嘢。
數碼精靈究竟點由數碼世界過嚟人類世界?
天河宙個老豆究竟發生咗咩事?黑數碼精靈又係點嚟,佢哋嘅意圖係乜嘢。
點解軒轅十四伽馬獸會存在,天河宙個老豆俾天河宙伽碼獸係咪有咩原意,兩者係咪關連?

你要plot大撚把plot,不停哦幾時有主線嗰班友仔真係唔該收收皮。想要個plot做得好就需要時間。
50集趕頭趕尾嘅都唔會好得去邊,等作者慢慢帶個plot出嚟,到以家我哋都未知會有幾集。
連68集嘅:都可以做到一pet屎咁,呢季多過70都唔出奇。
數碼暴龍01 會唔會有新作
問題而家似tri同重啟咁。
不段放d伏筆係到,都唔知點收。好驚好似tri咁,拿拿聲殺左隻閪貓交功課算。
我覺得反而似xros wars最尾果部份多D
宿命黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞