[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
https://toy.bandai.co.jp/series/vb-digitalmonster/item/detail/12625/
間諜獸可以進黑迪路獸

v3 dim卡仲有之前出過嘅茲巴獸
今集隻野係咪會變新同伴同一隻錶養2隻?有冇咁既設定
同上一集隻新野都係新DIM card, 應該都會多戲份, 順便做下宣傳
佢係咪諗住做兩年, 去到3X集都仲係日常生活篇咁
次次都大大單影響咁多人, 個市重咁多人住
最神奇係無大人調查發生咩事
係咯 每集獨立睇係幾好睇
好睇還好睇
都可以解下啲謎架

呢兩集又有個有趣既謎
阿宙唔係間諜獸識阿宙 仲話完全唔似

去到就40集 都仲好平淡
每集好似睇完就算
,之前齋數碼精靈搞事都可以話係“數據幽靈”/ai故障黎解釋,但最新個d集數發展到人變蜥蜴/喪屍之類的怪物周街行同做成埋傷亡都無人查,有d講唔過
一早知唔出聲驚動社會比較合理
係做到出年
因為好似講咗下年龍珠超會接住ghost game完後同一時段播
睇完今集,真係覺得有機會一人會多一個拍檔
新dim咭呢兩隻同埋今集飛龍獸話鍾意瑠璃
應該三個都會入隊,只係dim咭兩隻未知點分
加上來緊新手環都出2打2玩法,應該都八九不離十
不過佢今集有講 食夢獸事後有洗返記憶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞