[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
一早重播完啦,東映其他動畫都早就繼續播
咁大間公司實有backup, 唔會total lost
不過中左ransomware, d system呀network呀software呀要重新set過
呢段期間做唔到野(做得慢)咪播舊集數頂住先
追到出貨進度咪即刻播返新集數
睇黎會畫齊三原色三種超進化畫面
分分鐘有軒猿十四版
係咪cult片黎
每集單獨睇都幾好睇
但成日睇完都會有啲心噏
懷疑呢件事之後安哥拉進完全體就會無理性
扮係兒童向既成人向動畫
成日誤會個班底係小圓果班
食人都算,今集仲要親手手刃自己朋友
駛唔駛咁dark
而家數碼獸同人類既矛盾愈做愈大
由開頭只係惡作劇性質,變到會影響對方既存亡
之前被影響到既人都會還原, 宜家開始唔係比人食就消失埋

呢代第一隻正式出場既究極體
經驗值2倍
冇主線 X
主線似一直都講緊既人獸矛盾
安哥拉獸完全體變番野獸型
應該同今集"你係人定獸",親手殺自己老死有D關係

子供向?
都睇左成26集仲未知呢代唔係比細路睇咩
啲人直頭消失埋
應該當兇宅賣
但幾次都仲唔醒水
政府一早知可能性幾高
上次變花個集都好癲 呢套野成日都dump個問題出黎 但又冇自己俾到sum up佢
今集又話人類都係咁食其他生物 點解digimon食人就唔得
痴線 啲細路睇完問家長嘅話 啲家長都唔知點答好
基本上一過左波高獸死個集之後套野就好似正式黎料咁
btw下集要打究極體 唔知有冇第個嘅超進化睇
好靚仔
只係解到都唔應該食朋友嘅朋友架
真係諗唔到如果有更高食物鏈層嘅生物食人
又有乜嘢錯

其實就簡單冇所謂對錯,只係有得食嗰邊贏咗
究極體? 好似係完全體黎
激流獸喎
剛剛查下
原來真係完全體

個陣睇xros wars一直以為佢係究極體
我都以為係 原來咁廢得完全體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞