[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
有冇珈瑪食辣醬gif
笑死我
太多frame攝唔晒
最緊要臨尾申脷樣
咁長要5 fps喎
5 FPS
以下FF
今集用返tri嘅感染(雖然徵狀有啲唔同)同LE嘅閃碟獸

會唔會想側面補充返tri隻西貓感染係同閃蝶獸有關
反而諗起駭客Erika
如果Tri係講人類捉左digimon 而導致大量感染數碼獸
成個故仔會幾好睇

當然要換走元永呢條垃圾
又再FF下
睇時間tri果期鬼妹應該己經做緊復活閃蝶獸嘅實驗
可以照返今集話係閃蝶獸身不由己地向外求救引致感染

Btw我到依家依然好嬲寫到個劇本咁嘅元永
我睇到第四章都仲諗佢係舖排緊
到第五章先肯𠄘認佢係爛片
睇時間tri果期鬼妹應該己經做緊復活閃蝶獸嘅實驗 可以照返今集話係閃蝶獸身不由己地向外求救引致感染

(FF續寫)
感覺到同伴(指鬼妹)已經誤入歧途,閃蝶獸不斷希望向外求助,將自身的磷粉在電腦空間及數碼世界不斷散播,希望他人能阻止她。

然而,閃蝶獸的恐懼情感也滲進了磷粉,隨風擴散......

------------------------

'呢個係咩黎架?'

身在數碼世界的奧加獸抬頭一看,光明的圓月逐漸被血紅的濃霧遮蓋。

數秒間,奧加獸的眼睛變得通紅,失去了常性,不斷破壞檔案島上的數碼蛋。

當獅子獸與人馬獸趕到時,整個島只傳來悲嗚,再沒有一絲生命。

------------------------'

[切入Last Evolution 開首打鸚鵡獸]
呢套野係咪冇主線
都估到係ransomware
今集預告咩事
係咪畫唔切整個總集編
頭幾秒仲係度諗畫得咁真實既
仙人
原來預告一直係佢講
下集係咪變假面騎士ghost
佢早排停得太耐今日先醒起要睇返
竹中直人竟然出樣
Btw今集做乜事清司郎係咁俾隻嘢捉住嚟口爆
依套嘢真係cls, 最尾啲畫面獵奇到
此Ghost不同彼Ghost
幪面超人Ghost
呢套野都幾大膽
數碼獸為咗扭曲嘅愛情而自殘/自殺
仲要無埋尾
真係得返日本動畫仲可以咁政治不正確
btw呢套野真係子供向咩
我是天之河宙。18歲時俾數碼獸襲擊死了…….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞