[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
首進化歌越聽越好聽
而且佢啲音樂剪接都好有心機
打贏一隻之後畀另一隻偷襲嗰下正
Gammamon唔係開無雙一抽二屈人機
個戰力平衡keep得幾好
今集堅好睇
睇到好肉緊

明明個製作班底同上一季一模一樣咁濟
點解今季可以高質咁多
今次係咪冇高層介入 同埋好似唔多覺佢想sell隻錶咁
最鍾意係佢每集都係單元 但又每集都會滲少少主線同埋啲伏筆
啱啱追個陣淨係見啲標題好似係單元諗住會好悶 點知集集啲靈異事件都好似要揾命博咁
但睇落又幾過癮 同埋伽馬獸好得意
隻錶賣唔出我覺得bandai責任多D 個app屎到咁...
如果個app正 我估呢套野會再多人睇D
話時話上次果三張unknown dim有咩用
好似係用唔同dim出黎的數碼空間場景有唔同,比如沙漠,雪地之類的,唔知有冇錯
今集伽馬獸俾巴多拉獸偷襲完
明明講緊天上飛同對翼
但伽馬獸突然彈左句「我要自由」

配合返軒轅十四個時,想衝出個領域
唔知會唔會又係伏筆呢
想知究極體dim卡點出

而家齊晒三個主角成長到完全
由頭練過又好重複 好無謂咁
都九成九係出張新由頭練過
其實你係咪咁撚on9 以為紅色細字加刪除線 人地就會睇唔撚到嘅呢
屌你老母臭化閪有病就去睇醫生啦
本身諗住俾次機會你唔block你
你咁撚唔珍惜嘅我就成全你
屌你老母 烈焰獸死全家
唔好理個白卡佬
愈理佢 佢愈覺得開心 然後繼續發癲
最好方法係唔理佢 唔回覆佢 唔好負評正評佢
等佢自己一個單機上連燈

P.S.
呢段話我喺隔離玩具PO都打過
但係見呢個PO有啲唔一樣嘅巴絲所以打多次
睇過嘅希望唔好嫌我煩
係佢開新ac 未block 先被逼理佢
而家唔會再理 佢再del ac 再開我都會keep 住block
亞基利獸
CV同02一樣
正過02好多囉
02成個阿嬸咁
口爆亞基利獸
之前仲有黑亞古係暗處望
天鶴今集又話未係時候
劇情真係幾引人睇落去
今集個氣氛做得好好
個種要逃生嘅緊張感做得唔錯
同埋又開始帶多少少主線嘅內容出嚟,兼解釋埋天鶴伽馬獸嘅強度(成熟期可以輕鬆殺死完全體)
(今集好似冇解釋點解亞基利獸點解會知道宙班友咁多嘢)

不過呢套嘢根本唔係子供向,晨早流流播隻蜘蛛食咗人個頭cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞