[烈焰獸白卡老已死] 10月新作《數碼暴龍Ghost Game》 (31)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
對你老母唔住,唔撚會再比機會你呢啲白卡獨撚
返中學比人打啦
開心?
麻煩大家自動block #427960
多咗咁以為有番熱度
點知係隻死白卡復活

有得舉報呀嘛?
連登唔係唔俾開分身咩?
宜家證據確鑿
唔通自己del account重開唔算
神回
https://youtu.be/nq_P8aZ6t5s
digimon con 就開始
終於識活用屬性攻擊
會唔會太精彩
步叔唱緊歌
好正
聯展進化
最後大銀幕好似幫奧米加打超惡魔咁
https://twitter.com/jp_excelsior/status/1497796457465798661?s=21
故事設定係2011同大輔已經係拉麵師傅
岩岩1點先開始得閒睇
有冇巴絲可以講下之前講左D咩?
憑印象
1. 開幕
2. 跟住講到 digimon survive
因為換製作班底 所以delay 發佈時間有待公佈
3. card game 時間(part 1)
4. 唱歌時間

5. digimon illustration 欣賞(us 同jp創作者)
6. vb 全球比賽(已完)
vb 黎緊有火神/野狼dim
玩家可以進行實時網上對戰
7. 02 研討會 少少講到02 大電影 相關資訊年內公布
8. 03 gg 創作分享
9. card game 時間(part 2)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞