Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
black friday sale 過左未?

Kindle PW AMAZON都仲係賣緊$119 ~_~

諗緊要唔要HKTV Mall 算
另外想再問
個電池完全唔係佢所形容咁可以頂幾個禮拜
而係頂得3,4日
係唔係被fake左定其實要熄左個wifi?

你買左咩機
基本上佢地測試係以熄WiFi 10燈 每日睇半個鐘計(有錯請指正)
先可以撐到成個月
但個人認為kindle 系列除左oasis 啲電會令你緊張少少之外,其他都接受到
當然你話3-4 日唔用都無電就一定係出左事

PW 32g
原來每日半小時,我一睇就1,2個鐘,以為部機虧tim

你係邊到買32g version?

剛剛係大陸亞馬遜落咗 order 買 O2
當係今年生日禮物

我係HKTV Mall買左部 PW , $950
佢唔出白色Oasis就唯有自己另外再買白色skin黎貼

我係HKTV Mall買左部 PW , $950

black friday係11月底
岩岩係HKTVMALL買咗8仔
初入門
Mobi點樣簡轉繁

大陸有金色

大陸有金色

講緊前面,後面又唔係俾自己睇嘅
不過金色要三千蚊人紙有啲過份
買完美亞再轉運會唔會易碎 架
留名
Mobi點樣簡轉繁

Calibre + plug in

大陸有金色

佢金色套裝32Gb,有皮套,有200 書券
我計過佢都係貴英國240 蚊人仔

但我唔鍾意佢係黑色皮套配金色機
結果買咗 32Gb 灰色加藍色布套
平一百但無書券

前面白色膠紙好容易遮
見過大陸網友買果 D 用黎貼車既膠紙
包到架 oasis 一代變黃金戰士咁既樣
靚唔靚就...
尤其架嘢係平面有膠紙會好奇怪

大陸有金色

平一百但無書券

前面白色膠紙好容易遮
靚唔靚就...

DecalGirl啲skin係照住每個model整
仲有得自己upload相自製skin
https://www.youtube.com/watch?v=5FbxEk6NOys

大陸有金色

平一百但無書券

前面白色膠紙好容易遮
靚唔靚就...

DecalGirl啲skin係照住每個model整
仲有得自己upload相自製skin
https://www.youtube.com/watch?v=5FbxEk6NOys

我係淘寶買過呢類貼紙
應該都係有得訂造既
但永遠得
Kindle keyboard
Kindle touch
Kindle gen 4 and 5
Kindle paperwhite
Kindle basic gen 7
18 蚊可以買三套
年幾前手痕執咗幾部庫存 paperwhite 1
每部 288 人仔
同佢地全部貼晒貼紙
你去淘寶 search colorskin di di
睇睇 唔係 didi
龍蝦巴打會唔會買新oasis

Order 已落
希望 31 號收到

Order 已落
希望 31 號收到

果然有求必應 黃大仙
百度 kindle 吧有開盒 post
樓主仲話聽日會拆機
個 post 叫
新Kindle Oasis (2017)

Order 已落
希望 31 號收到

果然有求必應 黃大仙

OCD 控制不能一定要買

Order 已落
希望 31 號收到

果然有求必應 黃大仙

OCD 控制不能一定要買

所以次次出新機就mon 住你
想用kindle睇PDF(掃描圖片)係咪冇可能....
google左好多"方法"...都搞唔掂...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞