Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
屌 搞掂
揀左english UK同save wifi password to amazon又reg到
google親都係得第一章唔完整 求share
kobo有
係咪 txt 檔案? 轉 mobi 應該會有幫助
下載咪有囉
睇英文啦,英文容易搵又唔怕俾人 cut
大陸果本叫
思考,快與慢
兩個譯本都俾人話翻譯得唔好
睇左英文版
唔係太好睇
我而家有一本pdf既textbook, 用calibre轉mobi,
但係d 句子走哂位, 又亂咁break,
搞到我而家好驚買完都係會睇得好辛苦...
巴打有冇咩suggestion?
用了咁耐,我肯定告訴你,不用mon 貼!
我日日袋褲袋都無事!
各位巴打最近睇緊咩書?

我睇緊 解憂雜貨店
本 undoing project
講思考快與慢個作者 D 研究
非常好睇
係我 2017 年睇過最好睇既書
利申,我未睇 thinking fast and slow
剛剛睇完 Gordon brown 新出自傳, my life our times

想睇 Harriet Harman 自傳, a woman's work
John McPhee 討論寫作過程既文章既合集 draft no. 4
the gatekeepers how the White House Chiefs of staff define every presidency
Hilary Clinton 本新作 what happened
The man who knew 格林斯潘既傳記

而家睇緊 thinking fast and slow
你全部都睇英文版?
Lm
大部份係啦 😅
啱啱入隊,買左 Kobo Aura One 7.8 8GB 開心使用中。E-ink 機睇書真係快過同舒服過 iPad 果啲好多
識食
買左幾多錢
尖沙咀間書店現貨1,899
而家係未解決到ePub 直排英文字反轉左嘅問題其他都好唔錯
我裝左koreader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞