Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
請問深水埗買既巴士有無提示係邊間?想買pw

同求
我都係想係ssp買

我係福仁商場買水貨
請問深水埗買既巴士有無提示係邊間?想買pw

同求
我都係想係ssp買

我係福仁商場買水貨

係咪賣870蚊嗰間?
邊度買架,price要1500蚊

邊部先?

巴打可唔可以講下你係邊間買?
Paperwhite細嗰部

我果兩部係 oasis 1 同 oasis 2
O2 大陸買 O1 宜家已經停產,但香港應該都可能有貨既
Paperwhite 係紅葉 groupon 維基 都有得賣
Paperwhite 2015 2016 其實係一樣,都係 paperwhite 第三代 (kindle 第七代)不過 2016 年出多咗隻白色 😂
Paperwhite 2015 2016 其實係一樣,都係 paperwhite 第三代 (kindle 第七代)不過 2016 年出多咗隻白色 😂

Hktvmall都有,但日本版黎
即係水貸?

Hktvmall都有,但日本版黎
即係水貸?

得美版先有保, 但好似都要自己寄過去?
中文書用左直版之後,翻下頁係要篤左邊
但我右手渣書 係咪大家都一樣咁既情況
有啲書好難搵

見到隔嚟Post 有人推介 "我想活得像個人"
講脫北
呢啲書中亞當然無
google search 書名+txt/mobi/epub 都無
係咪即係都唔會搵到

屌,點解kindle store 係cn
點接返入us

點接返入us

你有Goodread應該已經係us amazon
試下係setting 個language 度改返英文
再唔得就搵cs live chat
我上次都好似你咁, 係cs幫我改返

點接返入us

你有Goodread應該已經係us amazon
試下係setting 個language 度改返英文
再唔得就搵cs live chat
我上次都好似你咁, 係cs幫我改返

搞掂左

去返官網account setting 要改country
除咗 kindle store 啲書有得支援 wordwise之外,自己上網 down 個啲支唔支援到?
或者會唔會有個網啲書嘅 source就係 kindle store
除咗 kindle store 啲書有得支援 wordwise之外,自己上網 down 個啲支唔支援到?
或者會唔會有個網啲書嘅 source就係 kindle store

Pdf都睇到,但啲排版唔得....

點接返入us

你 US 同 CN 如果用相同電郵,就要用唔同密碼

如果原本係亞馬遜拆 DRM 既翻版,就應該可以。當然要亞馬遜呢本書係有 wordwise
開番陣 WI-FI就應該得。
中文書用左直版之後,翻下頁係要篤左邊
但我右手渣書 係咪大家都一樣咁既情況

試試用捽既動作
有啲書好難搵

講脫北
呢啲書中亞當然無
google search 書名+txt/mobi/epub 都無
係咪即係都唔會搵到

晨星網路書店
我未幫親過
你去俾七十零蚊佢試試,然後分享過程啦。唔覺得會可以係 kindle 裡面睇
有啲書好難搵

講脫北
呢啲書中亞當然無
係咪即係都唔會搵到

晨星網路書店
我未幫親過
你去俾七十零蚊佢試試,然後分享過程啦。唔覺得會可以係 kindle 裡面睇

啱呀
win10更新咗可以用edge睇epub檔,有朗讀功能
呢期有兩本pdf書要睇,工程書來

研究緊究竟買kobo aura one 好定係kindle whitepaper好,兩個都有300ppi 同support koreader可以reflow pdf,kobo貴d但有7.8" 好似視覺上大好多

有無人有經驗,想睇下black friday/ cyber week有無特價買

研究緊究竟買kobo aura one 好定係kindle whitepaper好,兩個都有300ppi 同support koreader可以reflow pdf,kobo貴d但有7.8" 好似視覺上大好多

有無人有經驗,想睇下black friday/ cyber week有無特價買

睇 PDF 好辛苦,唔建議用電子書
繼續用平板好了
請問kindle 8用唔用得過?
新手勿屌
請問kindle 8用唔用得過?
新手勿屌

入門版無燈果隻?無燈唔係幾好
但佢因為無燈,比較輕
視乎你既閱讀環境夠唔夠光啦

繼續用平板好了

我見呢部有得裝koreader可以reflow pdf, 所以先考慮

繼續用平板好了

我見呢部有得裝koreader可以reflow pdf, 所以先考慮

聽講開PDF 會慢同lag, 唔知reflow pdf 會唔會一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞