Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
想用kindle睇PDF(掃描圖片)係咪冇可能....
google左好多"方法"...都搞唔掂...

係 唔好用kindle 用行 android 系統果d
e-reader
請問深水埗買既巴士有無提示係邊間?想買pw

同求
我都係想係ssp買

同求
我都係想係ssp買

紅葉 下次爬下文啦
你地部kindle係用cn定us kindle?
你地部kindle係用cn定us kindle?

機入US
另有一個cn
龍蝦巴打會唔會買新oasis

Order 已落
希望 31 號收到

今日 login 入去睇,話要 12 號至到 😭
kindle login 完cn amazon覺得簡體字廣告好肉酸所以reset左部機再login us amazon但廣告仲係簡體字 點搞

將佢地export做jpg再group做一個file?
我之前dl過本漫畫都係一頁頁jpg黎

將佢地export做jpg再group做一個file?
我之前dl過本漫畫都係一頁頁jpg黎

應該要整成一本ebook 先
kindle login 完cn amazon覺得簡體字廣告好肉酸所以reset左部機再login us amazon但廣告仲係簡體字 點搞

要等一排 D 廣告先會下載番美國版廣告
但其實登入中亞既時候係可以關廣告
咁就完全唔使睇
如果你只係下載書既時候先至開 WIFI
咁就會係個姐姐公仔,唔係廣告
第一代好渣 D
第二代渣個位太大(對我對手黎講)
而且個質地有 D 線手
眼睛就開心咗既因為 D 字可以大 D
報告完畢
背影
過一段時間或者會習慣既
謝謝包膠
老懷安慰冇買錯第一代
謝謝包膠
老懷安慰冇買錯第一代

點解咁講?
第一代舊電係個套度好似有D原因
而家無電係個套度,個套好似唔知要黎做乜咁
謝謝包膠
老懷安慰冇買錯第一代

點解咁講?

好大程度上買oasis 係為左樣同手感,
而家又重又換左鋁殻
冇咁精緻
邊度買架,price要1500蚊
謝謝包膠
老懷安慰冇買錯第一代

點解咁講?

好大程度上買oasis 係為左樣同手感,
而家又重又換左鋁殻
冇咁精緻

適合老花人士

邊部先?
屌 研究左幾日都唔識用 calibre
啫係咁 我有個files入面有十幾個file
每個files有十幾本書 總共有三百幾本

點樣建立到同電腦一樣既資料夾

求指教係度教或者方便既tg
vennt44

Google 第一個 search result
你試試得唔得?
http://dearauthor.com/ebooks/how-to-create-kindle-collections-on-your-kindle-paperwhite-and-kindle-ios-app/

邊部先?

巴打可唔可以講下你係邊間買?
Paperwhite細嗰部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞