Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
英文翻轉呢樣未聽過窩...
追網路小說?

呢隻情況
哈哈哈真係第一次見 🙈🙈🙈🙈🙈
中文裡面有英文都係頭痕 😂
Kindle Oasis
係邊買 想入
我amazon買kindle,填咗shipbuy提供個美國portland倉庫地址,但唔知點解amazon話寄唔到,有冇人知點解美國本土都寄唔到?
巴打有無去書展,有kindle 攤位
我有特登去睇
8gb oasis 賣成$2999hkd
我覺得好貴,美國amazon 都係 usd 249
深水埗 都幾貴不過貪佢有現貨
咁貴
想買部kindle返學搭車睇下書
唔想日日托住本小說
想問問邊部好 都係睇下中英文小說咁
HKTV Mall paperwhite好似9xx
同Amazon買有咩分別
無做功課就係書展買咗部kindle, 事後發覺買貴咗好多 但睇得好開心
幾錢
1299hkd paperwhite 4gb, 蠢咗
而家急不及待搵好書睇
paperwhite個感覺正唔正 打算買paperwhite
你有咩要求/期望先。我用咗幾日,覺得對眼舒服,個Mon大細都夠,但揭頁反應慢些少,功能上無乜投訴。有錢嘅話oasis應該會smooth啲。唯一唔爽嘅係中文書來源比較少。
我期望都係想睇得舒服 返學搭車睇小說唔想成日咁重拎黎拎去 咁睇黎paper white都適合我
唔該曬巴打
想入坑
巴打知唔知price.hk 上面果d 行貨係咪都係鋪頭自己保?
同埋係咪都係有廣告?
正體中文書我去台灣kobo買 成日有折 其實仲有好多網
買左kindle兩個月已經買左二十幾本書 好滿足但未睇哂
不過係要自己做多步轉返個格式入落kindle 不過都唔煩既 幾十秒內都會過好
師兄係咪用 calibre 轉檔? 試過轉完啲 format 變哂...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞