Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
想問下邊度有得買 kindle paperwhite 3g版?

美國亞馬遜

有睇過,我見美國amazon 賣169但係唔送香港,之後佢redirect 左我去另一頁,賣209 先送香港
lm sin
如果唔介意簡體, 有咩書網介紹?
主要想睇人生, 理財類.
第一版個d link, 一係死link, 一係超舊無新書.
本身有paperwhite, 尋日買多部HD8, 等送貨
想睇歐美流行文學同古典文學屌唔屌得過
想睇歐美流行文學同古典文學屌唔屌得過

古典野通常可以免費下載
流行嘢買同下載都好方便
只要係英文既都無問題架啦

Readfree.me
大陸網
要登記豆瓣
每日可以下載一至三本
邊度多英文書down?

其實書名加 mobi 去 search 通常都已經搵到
如果 Google 呢招行唔通,去百度都應該會搵到

Readfree.me
大陸網
要登記豆瓣
每日可以下載一至三本

Thanks 巴打.
我入去注册完就連左去Amazon, 我上返上一頁見有好多書.
不過唔駛豆瓣?
留名

http://Readfree.me
大陸網
要登記豆瓣
每日可以下載一至三本

Thanks 巴打.
我入去注册完就連左去Amazon, 我上返上一頁見有好多書.
不過唔駛豆瓣?

你再去一次就會去到
佢要你每日 load load Amazon
賺廣告費
會員制,一定要用豆瓣或者其他大陸既登入方式。
大家Kindle有冇用套?如果買套係上網買定落街買?想買磁扣保護套
大家Kindle有冇用套?如果買套係上網買定落街買?想買磁扣保護套

TAOBAO
我呢排都諗緊買kindle。
我主要都預左睇英文書, 同埋希望有內置英漢字期。同時希望可以睇到中文書 (可以就最好。唔得都冇乜所謂)的話。
有冇話應該買邊一個版本的kindle。

我個人好鐘意睇小說。但係屋企真係冇乜位再放。再放我怕個書架冧落來.....
我主要都預左睇英文書, 同埋希望有內置英漢字期。同時希望可以睇到中文書 (可以就最好。唔得都冇乜所謂)的話。

我個人好鐘意睇小說。但係屋企真係冇乜位再放。再放我怕個書架冧落來.....

全部都做到呢需要既效果
通常買 paperwhite
但如果有錢當然買再好 D 既
Voyage 或者 oasis

全部都做到呢需要既效果
通常買 paperwhite
但如果有錢當然買再好 D 既
Voyage 或者 oasis

唔該巴打, 我去格價網睇下邊度買先.
Readmoo 本 mooink 中文顯示相當唔錯,但係英文就無字體可選

同一本書可以選擇橫排直排,係一個好大既優點

中國亞馬遜購買既書,本來係橫排,而家變直排既效果

副圖唔見咗
巴打們,想問下呢個o唔ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞