Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
得最廢果部kindle
想買paoerwhite
懶人問題
kindle有無配件可以插住然後遙控轉頁
想問UK amazon買Kindle嘅話部機係咪唔會出到繁中架?
Black friday減價好吸引
懶人問題

你遠視好嚴重?
想問UK amazon買Kindle嘅話部機係咪唔會出到繁中架?

OS 永遠無繁體
但睇書無問題

OS 永遠無繁體
但睇書無問題

thanks 即買
平咗成£30
係香港買 paperwhite七百幾嗰幾間信唔信得過?
amazon 部 paper white 唔ship hk
有咩計...
有咩計...

我都諗住買,睇黎要代運了
有咩計...

集運,buyandship
懶人問題

你遠視好嚴重?

咁又唔係 只係有時會想放遠少少係枱面睇方便d
真係好小中文書,由其新個d
想俾錢買都冇
想俾錢買都冇

readmoo 嗰部有無巴打買咗
想俾錢買都冇

買咗,玩咗幾日就要返大陸,唔敢帶
想俾錢買都冇

淨買部返嚟睇中文書抵唔抵? 啲書種類多唔多?
想俾錢買都冇

淨買部返嚟睇中文書抵唔抵? 啲書種類多唔多?

你可以下載佢個 app 玩一輪先決定
佢 D 書係平過係香港買實體既
就算香港八折都唔夠佢平
但係無得 backup 就有 D 危險
始終佢可以隨時唔再俾你下載
最近 kobo 突然取消咗好多 PDF 版本既書
我有十幾本書就係咁無咗
早排hktvmall 有個買200coupon 送 200 的promo, 我就買左部 kindle 8 回來,原價 hk$558 , 減左就變相 $358 就入手 kindle 8!

我本身有部 7.8 吋 android eink reader(300 ppi), 現在室內用 7.8 吋,外面用 kindle 8(6吋)。兩部機用kindle app 同步,睇到去邊都可追返,好正!

7.8 吋 300 ppi 超舒適,以為自己接受唔到kindle 8, 但由於討厭blacklight 同kindle 8 輕過 kpw, 所以才買來當玩具。

點知其實看書分別不大,但6 吋在街或車上用真係perfect! 袋在褲袋粗用,mon 貼 case 乜都唔加,正到不得了!
早排hktvmall 有個買200coupon 送 200 的promo, 我就買左部 kindle 8 回來,原價 hk$558 , 減左就變相 $358 就入手 kindle 8!

我本身有部 7.8 吋 android eink reader(300 ppi), 現在室內用 7.8 吋,外面用 kindle 8(6吋)。兩部機用kindle app 同步,睇到去邊都可追返,好正!

7.8 吋 300 ppi 超舒適,以為自己接受唔到kindle 8, 但由於討厭blacklight 同kindle 8 輕過 kpw, 所以才買來當玩具。

點知其實看書分別不大,但6 吋在街或車上用真係perfect! 袋在褲袋粗用,mon 貼 case 乜都唔加,正到不得了!

Android 果隻係乜牌子啊?我未玩過
另外如果你唔怕舊
可以搵隻 kobo mini
返黎玩玩
呢隻五寸咋!
想問下如果諗住睇漫畫
唔洗背光,係咪買kindle 8都夠用?
thanks
漫畫應該高像數好D既
有冇人開個檔出黎
D字會痴埋哂一齊 唔會有空隔
例如: Thisisme 咁
點解決
巴打最後有冇買到?有冇包膠?
有,好好用,無買錯

reflow有d書唔work,用crop睇都夠大

搵左呢本書好耐都搵唔到決定去amazon買 點知佢話唔賣比香港 仲有無方法搞到
求救
買左部paperwhite2015 register唔到
同呢位1年前既巴打一樣
https://lihkg.com/thread/10808/page/9?ref=web&post=205
語言揀english US入amazon.com個user account唔得
試埋簡體中文入amazon.cn個account都一樣
注冊你的kindle時出錯,請稍後再試

開新account仲衰hang左 要restart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞