Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
新人留名
請問各位如果我想有dictionary(自帶),平時唔睇中文書,係買邊隻好?
有參考到上邊一個同我情況差唔多嘅巴打同大家嘅意見,但有啲疑惑。

我見carousell有好多kindle2015 2016
唔知係唔係你哋講嘅paper white?

同其實咁多日版amazon版有咩大區別?如果美國有朋友可以帶返黎係唔係amazon買好?
唔該各位大佬
點樣將個介面改做繁體
點樣將個介面改做繁體

無可能的
BBC World Service World Book Club
今個月訪問 Jane Gardam
討論佢本 Old Filth
超正
FILTH 即是
Fail In London Try Hongkong 😅
今個星期五唔知有冇折呢
出左新Kindle oasis

七寸防水套壓迫另外買 有 8 同 32 揀...
大陸有香檳金,英國美國都無
但強逼買套餐,套餐包個真皮黑色套
有個啡色套其實襯好多,點解要強逼人買黑色套呢?
8G 果隻可以由美國寄香港,282 美金
但無得買套
而且要十二月中至到
估唔到佢幾時出機真係好乞人憎
有冇人會買新嘅oasis ?
想買但見大陸啲人話上一代好似唔跌都會死機咁
請問巴打 可唔可以用Kobo 睇amazon 買的書?

我部OASIS用落無問題喎

上一代咁貴,無乜意欲代咁快換新一代

睇漏左有得連藍芽

如果有埋發聲字典應該會換

你地真係富貴。 我啱啱係 wiki wong 個網買左部 paperwhite $950. 真係搵唔到理由俾多3倍價錢買部 oasis。 講到尾都只係一部ereader

睇漏左有得連藍芽

你地真係富貴。 我啱啱係 wiki wong 個網買左部 paperwhite $950. 真係搵唔到理由俾多3倍價錢買部 oasis。 講到尾都只係一部ereader

冇意欲換新,覺得舊一代個cover 勁靚
初頭都好糾結由kpw 換oasis, 但換完冇後悔,design 勁正
睇電子書既大家點做筆記
ROM 大左 最8GB
防水
CPU 勁左
好似有Voyage既自動光暗調節

重有黑底白字night mode
十一月頭去美國希望有得睇實物
Lm

睇漏左有得連藍芽

初頭都好糾結由kpw 換oasis, 但換完冇後悔,design 勁正

個人取捨姐 香港有大把人都負擔得起呢部野啦
有人拎舊錢買iphoneX
有人拎同人筆情願買se+部oasis再加多個player

我係由kindle keyboard換oasis 個升級感值返晒

我第一次買呀所以想直接買最好嗰部 係咪通常喺美亞買直送香港?

睇漏左有得連藍芽

個人取捨姐 香港有大把人都負擔得起呢部野啦
有人拎舊錢買iphoneX
有人拎同人筆情願買se+部oasis再加多個player

我係由kindle keyboard換oasis 個升級感值返晒

我第一次買呀所以想直接買最好嗰部 係咪通常喺美亞買直送香港?

係本地買都得 貴小小

美亞等特價先買,嚟緊有黑色星期五大特價
不過新oasis唔知有冇得平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞