Kindle 交流區[2]

405 回覆
15 Like 0 Dislike
而家先買kindle8會唔會太遲?
5xx個價好吸引
點解唔買paperwhite
我都唔係好清楚邊款好
平時唔會喺暗嘅地方睇書 係咪唔需要背光燈?
一定買有背光燈啦
以前睇實體書有樣唔方便 就係成日要就住d光線黎睇書 變左姿勢上無咁隨意
我自己買kindle其中一樣貪佢就係有背光燈 真係想點睇就點睇
係呀 不過唔肯定你講點樣變哂 我都係新手
但我發現轉mobi出到黎係會同原本個epub唔同排位
如果轉azw3就九成九同原本個epub一樣排版
或者你可以睇下有無其他人解答你
岩岩入手pw3
想問下各位巴絲多唔多用moon貼 易唔易花
特登為佢個無咁反光嘅mon而買 唔係幾想用
但唔用又驚花
同問
mon貼就算話唔反光 都有少少反
我個部花左,d 花痕會令到d 字淺色左
有人痴磨沙貼 唔太反光 但d字矇左
而家邊度買pw平
會睇漫畫係咪買oasis好D?不過貴好多,
心大心細緊買oasis定pw
年幾前買左部pw,當時以為係pw2,個個人都話係2黎,點知好耐之後先發現原來係1黎,得2gb 不過都夠裝既,暫時
1同2 好似差好遠,2高清d
係...個時仲心諗又話300ppi清啲,點解有啲字都係化開…成個傻仔咁
又無人無啦啦用唔到大陸kindle買書
明明早兩星期都仲得
忽然話我地區唔岩 但我已經set哂地址係大陸
非大陸ip限制買5本書,可以搵客服傾計解除地區限制
或者用vpn
早幾日見到又一城間書店有kindle 賣
oasis賣四千幾
岩岩入手左kpw 32gb
想問下你地有無用mon 貼呀?

雖然簡體字,但好似分析得幾好
決定買paperwhite 3
我想問下可唔可以做到保留部機既書,資料夾,但轉左amazon 個ac 去唔同國籍?

深水埗買左部機返黎5日左右有光點
要搵返美國amazon 換

搵左live chat Cs 佢點都唔肯claim 寄返去既郵費
Ups 郵費仲貴過部機

點算好

想問你地搵邊間公司運過去美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞