[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
呢隻咁嘅濕鳩game 仲嘥口水

屌 連尼往

承你貴言 連尼住真係入左Clan

https://lihkg.com/thread/204069/page/37
連尼住都入得嘅clan 都唔方勁

睇黎我地個clan真係垃圾黎

屌 連尼往

https://lihkg.com/thread/204069/page/37

agger

屌 連尼往

agger

555+
點解有啲平時好似斯文正經嘅人,一玩遊戲就賤格串嘴潦交打
有啲好似輕浮古惑嘅人,一玩遊戲就忽然正經道德滿口仁義

仲有啲兩樣都唔係
好似你咁純粹係戇鳩
網上不可一世自命清高
現實一事無成隨波逐流
點解有啲平時好似斯文正經嘅人,一玩遊戲就賤格串嘴潦交打
有啲好似輕浮古惑嘅人,一玩遊戲就忽然正經道德滿口仁義

仲有啲兩樣都唔係
好似你咁純粹係戇鳩
網上不可一世自命清高
現實一事無成隨波逐流

hellcat王 IS-7 都識潛水,不斷出嚟柒都係第一次見
hellcat王 IS-7 都識潛水,不斷出嚟柒都係第一次見

人不要面則無敵
有啲愛好,你地唔係變態唔會明架啦hehehehe
hehehehe
Show Blocked User - 慢細魔王
做乜嘢啫你
得閒又推下post先
pish
無玩2個月有多 個premium acc仲有排燒

呢排都係同連尼住pubg多

ME BF1...爭少少就解到martini henry....
我依個垃圾仲留係山口丁比MM搞

ME BF1...爭少少就解到martini henry....

BF1都有 呢邊有專業既載具狗

近排衝fv215b先玩返

解左但係冇錢買

解左但係冇錢買

我應該都要賣車貼錢
而家得5m 打t9 多數要貼錢

解左但係冇錢買

我應該都要賣車貼錢
而家得5m 打t9 多數要貼錢

想買隻美國車賺錢升人 T26E5定T34好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞