[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
傻系wargaming屌你老母
有無人一齊棄game
有無人一齊棄game

已棄
做緊 steam sales 唔駛再玩依隻垃圾game
陣間買隻三國無雙玩下先
笨柒枝炮alpha變到300
pen 252
一夾六飛

我寧願要5飛390 好過
pen 252
一夾六飛

由M41砍完之後
都預左彈夾車無運行
pen 252
一夾六飛

由M41砍完之後
都預左彈夾車無運行

M41 又真係離譜ge
7 級拎住10 飛彈
碾壓所有8 級Lt
真心cls

但25t.... 改左就真係無咁好玩
pen 252
一夾六飛

由M41砍完之後
都預左彈夾車無運行

M41 又真係離譜ge
7 級拎住10 飛彈
碾壓所有8 級Lt
真心cls

但25t.... 改左就真係無咁好玩

25t都爽左好耐喇
有無人一齊棄game

已棄
陣間買隻三國無雙玩下先

玩緊Ps4 Nier automata
有無人一齊棄game

已棄
陣間買隻三國無雙玩下先

玩緊Ps4 Nier automata

玩緊 祕境探險4
屌唔識玩三國無雙
屌唔識玩三國無雙

渣ga
屌唔識玩三國無雙

渣ga

惺咁渣ga
屌唔識玩三國無雙

渣ga

惺咁渣ga

你講笑就得,我講笑你就韾
屌唔識玩三國無雙

渣ga

惺咁渣ga

你講笑就得,我講笑你就韾

你咪a你,我報警tim a
Advanced equipment 買邊個好

收圈快既就rammer
收圈慢就炮控垂穩
利申9up

收圈快既就rammer
收圈慢就炮控垂穩
利申9up

有BIA就風扇 (好似係)

vstab

收圈快既就rammer
收圈慢就炮控垂穩
利申9up

瞄準器 玩skycancer

vstab

其實vstab 係咪會令個圈細左?
變相效果好過ven ?

vstab

變相效果好過ven ?

移動炮塔 或 行車 擴圈(soft stat disperssion)減少

風扇 (成員熟練度)影響個圈(hard stat 準度)大小

收圈快既就rammer
收圈慢就炮控垂穩
利申9up

瞄準器 玩skycancer

Rank battle d spg 好勁

vstab

變相效果好過ven ?

移動炮塔 或 行車 擴圈(soft stat disperssion)減少

風扇 (成員熟練度)影響個圈(hard stat 準度)大小

但當我瞄緊移動目標而炮塔郁緊
理論上個圈會細左?
到我停左炮塔開始瞄時 = 個圈本身細左?
好亂

vstab

變相效果好過ven ?

理論上個圈會細左?
好亂

垂穩郁左炮塔 唔變咁大 (vent透過改善乘員技能 都有同樣效果 但垂穩成效較高)

Vent 有助架車係完全靜止下 既準度(即達到 最細圈)

vstab

變相效果好過ven ?

理論上個圈會細左?
好亂

垂穩郁左炮塔 唔變咁大 (vent透過改善乘員技能 都有同樣效果 但垂穩成效較高)

咁姐係vent 最有so
如果我想準d
[quote][quote]Advanced equipment 買邊個好

vstab

變相效果好過ven ?

咁姐係vent 最有so
如果我想準d

Vent 係較全面
vent 有缺點就係 要組員包bia 三技以上同埋食金補品 先有明顯效果

題外話 好少人二選一 決擇於 vent 同垂穩

通常 十級中坦 組合分野都係
高光 垂穩 rammer
vent 垂穩 rammer
高光 Vent rammer 係最偏門既玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞