[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
black prince 垃圾車

尤其係呢個有日重同改左分房機制嘅年代
唔好話做下層冇野射呀
做班長對比對面班長都輸左一半啦

題外話
比起新分房機制
我更喜歡舊嘅
新分房機制增加左低rank嘅車到10/3/2
美其名就加低rank車嘅影響力
但每局分到做低rank嘅機會都會增加
搞到變化細左
寧願好似以前咁變化可以大啲
black prince 垃圾車

尤其係呢個有日重同改左分房機制嘅年代
唔好話做下層冇野射呀
做班長對比對面班長都輸左一半啦

題外話
比起新分房機制
我更喜歡舊嘅
新分房機制增加左低rank嘅車到10/3/2
美其名就加低rank車嘅影響力
但每局分到做低rank嘅機會都會增加
搞到變化細左
寧願好似以前咁變化可以大啲

根本依家個mm仲戇鳩過以前
留個大名先
利申2013年開始玩家

老屎忽

我係e75 仲有1200匹引擎個陣已經玩緊

我係TD得9級 SPG得8級時已經玩緊
留個大名先
利申2013年開始玩家

老屎忽

我係wargaming 仲係wargarning 既時候已經玩緊
留個大名先
利申2013年開始玩家

老屎忽

我係wargaming 仲係wargarning 既時候已經玩緊

Close beta玩家
雖然冇攞到M4A2E4
加上中間斷斷續續咁玩
留個大名先
利申2013年開始玩家

老屎忽

Close beta玩家
雖然冇攞到M4A2E4
加上中間斷斷續續咁玩

巴打你並不孤單
儲錢買m48
想問依家夠exp點開部fv215b, 是否要買部車,下版本才送超級征服者

yes

好似冇講到實
同fuck155唔同
雖然215受玩家歡迎 但WG對呢部完全虛構既野恨之入骨

邊撚度受歡迎 根本垃圾車 又假

113未buff前 clan war 常客
想問依家夠exp點開部fv215b, 是否要買部車,下版本才送超級征服者

yes

好似冇講到實
同fuck155唔同

215定113

yes

好似冇講到實
同fuck155唔同

215定113

無野了
而家巴頓不知幾撚爽
火控勁DPM又高
真係走住黎屌都冇問題
個頭硬過碌鳩, cupola又細到睇唔到

明明應該win + fw x3
wg 還我經驗

邊到有得叫佢比番幾千經比我 我唔想玩BP啦

yes

好似冇講到實
同fuck155唔同

215定113

無野了

yes

好似冇講到實
同fuck155唔同

215定113

無野了

Most importantly, it’s a big departure in playstyle from the well-armoured multipurpose heavy tank mentality we designed for this line. That’s why it follows in the footsteps of the АМХ Foch (155), joining the ranks of special vehicles, while the all-new Super Conqueror takes the Tier X spot.
https://worldoftanks.asia/en/news/general-news/update-920-1-rebalance/

推下POST先

215(183)都冇埋
215(183)都冇埋

remove 183?
超測部FV4005 會唔會buff 到過晒火

喜訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞