[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

obj907 7.2k blocked by armor wtf
留名! 已申請入公會!!
做乜鳩無啦啦拎左M牌

接受左

obj907 7.2k blocked by armor wtf

部撚野 首上 側甲上方都擋到十級銀彈 係rank match 個撚個都用

部撚野 首上 側甲上方都擋到十級銀彈 係rank match 個撚個都用

Good balance da

做乜咁睇唔開玩依隻垃圾game
玩T10根本就係燒錢
就算唔噴金贏都未必賺
輸左坐底唔見兩三皮
type5場均蝕五六萬

我玩maus打得好射金都有錢賺(完左p帳)

蘇坦

蘇坦

907點先有
玩T10根本就係燒錢
就算唔噴金贏都未必賺
輸左坐底唔見兩三皮
type5場均蝕五六萬

AGGER, MAUS/E100正正常常打都唔洗蝕
玩T10根本就係燒錢
就算唔噴金贏都未必賺
輸左坐底唔見兩三皮
type5場均蝕五六萬

蘇坦

907點先有

CW Reward
玩T10根本就係燒錢
就算唔噴金贏都未必賺
輸左坐底唔見兩三皮
type5場均蝕五六萬

430 150 62A
會點排
利申 三部都諗住升
430 140 62A
會點排
利申 三部都諗住升
430 140 62A
會點排
利申 三部都諗住升

62 140 430
430 140 62A
會點排
利申 三部都諗住升

62 140 430

140 buff 完應該 > 62A

討教
430 140 62A
會點排
利申 三部都諗住升

62 140 430

討教

點心430永遠最低
430 140 62A
會點排
利申 三部都諗住升

62 140 430

討教

點心430永遠最低

點解
全能 907>140>62a>430
隻抽 907>140=430>62a
黑槍 140>62a>>907>430

907 最高推重比 夠快,加上bug甲,基本上打907 要認真瞄 ,超前置炮塔 縮伸有利,可以文藝倒車 ,弱點黎講支炮個圈太大

140 有甲 散佈屈機 4兄弟中最準,最緊要有6 度俯角,其他得5 度 ,冇咩弱點

62a 支炮都係好準,鐵頭4兄弟中最硬,冇頭皮 粒的細 ,轉身速度好快,但係得50速,同車體裝甲最廢

430 甲比140 62a好,dpm 4兄弟中最高,但係炮塔靠中,縮伸好蝕,最大弱點支炮唔準,圈最大

907 140 62a都成日壞彈架 著火 ,不過之前改左907 模組 正面基本上唔會壞彈架

430 模組血量高,好少壞彈架同著火

銀幣車出140先

430有最強 camo
430 140 62A
會點排
利申 三部都諗住升

62 140 430

討教

點心430永遠最低

點解

難用, 但其實後期crew skill 夠多既話 呢部野比140更易carry
全能 907>140>62a>430
隻抽 907>140=430>62a
黑槍 140>62a>>907>430

907 最高推重比 夠快,加上bug甲,基本上打907 要認真瞄 ,超前置炮塔 縮伸有利,可以文藝倒車 ,弱點黎講支炮個圈太大

140 有甲 散佈屈機 4兄弟中最準,最緊要有6 度俯角,其他得5 度 ,冇咩弱點

62a 支炮都係好準,鐵頭4兄弟中最硬,冇頭皮 粒的細 ,轉身速度好快,但係得50速,同車體裝甲最廢

430 甲比140 62a好,dpm 4兄弟中最高,但係炮塔靠中,縮伸好蝕,最大弱點支炮唔準,圈最大

907 140 62a都成日壞彈架 著火 ,不過之前改左907 模組 正面基本上唔會壞彈架

430 模組血量高,好少壞彈架同著火

銀幣車出140先

好詳細
因為我主力升緊430 ii 見經驗夠又升埋T54
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞