[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我見到d野

咁耐以來, arty幾乎已經係有nerf冇buff
su26, su5, hummel, gwpanther

除左每次新出口既arty總有一兩部係op口既
lorr系列, fv304

唉, 想要枝可以拋物線射擊口既大炮口者, 真係咁難?

兩三年前arty根本冇咁高仇恨值
果時大部分新手教學都會叫你去玩下arty
因為玩過就會知有咩位容易俾人炸
點樣移動可以增加對方描準難度

後來薄皮車愈來愈多, 緊係多左機會一發入魂啦
亦都自然愈來愈多人俾arty炸到傻傻地

另外對於大部分arty黎講, remove heat&ap round doesnt matter at all
因為平時都好難打得中, 仲要打穿??
尤其是noob如我

慢細魔王#84043, [戇鳩台狗死全家] World of tanks, pp. 36-39, 13/4/2017.
https://lihkg.com/thread/126265

多謝你,呢位巴打記憶力又好又勤力
一年之後如果仲有人記得我,我送一張ddr4 8GB ram出黎又點話

前提係WOT嘅post仲有活躍人士

做咩改曬口風
要推post大把選擇啦
回帶vk3601h用邊一枝炮好
回帶UAD搞完比賽冇兌現承諾俾獎品/顯示卡
回帶KV-1S玩黑槍
回帶M18之72%勝率
回帶我嘅走位論
唔好妄自菲薄
除左hellcat王, IS-7
你已經係hkg入面第三個神人
唔好妄自菲薄

做咩改曬口風

係我錯,係我面皮唔夠厚
唔好妄自菲薄

吓,我咁低質都叫做神人???
你嘅標準都幾低喎
頭先玩完一場
當我求下你,教我呢個場點走位先唔會比人炸

頭先玩完一場
當我求下你,教我呢個場點走位先唔會比人炸

del game啦
arty顛起上黎,見唔到你都可以將你一炮入魂嫁
自從大概有Lihkg果個時間點之後,我冇玩好耐喇
寧願去其他遊戲俾人sm都唔想俾WG玩
唔好再俾WG玩啦,退Game保平安

想打下camper口者, 你以為咁易一炮秒殺移動目標咩
要等人開光, 開左炮要等rng, 俾人打爆左修理費冇平過同階車...

自己隊冇arty口既, 得你自己果隊俾人炸口既
咁下次唔好叫arty同你打賣頭賣甲口既車囉
自己solo玩晒佢囉

WG要點改就點改, 講公平?佢會叫你去玩棋囉
君不見obj261 op左咁耐都冇針對佢去nerf咩?
有人話"To All"有報位問題, 直頭remove埋

作為arty要多謝你係適當口既位置頂線開光
正確走位已經係對全隊一個好大口既貢獻

但係你估我唔想上前線用枝155mm上HE
面對面唔駛點樣特別描準, 顏射對面隊口既賣甲賣頭HT咩

當我係講左一大堆on9野, 咁唔代表我係硬膠亦都唔代表我唔會派膠
要等人開光, 開左炮要等rng, 俾人打爆左修理費冇平過同階車...

自己solo玩晒佢囉

當我係講左一大堆on9野, 咁唔代表我係硬膠亦都唔代表我唔會派膠

繼續

自己solo玩晒佢囉

繼續

ok

ammo rack hit
絲打真心覺得勁
玩左十幾埸 均DAM都仲有22XX
絲打真心覺得勁

有女玩?
絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打
絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

屌無老母玩arty死全家,煩撚到仆街
絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

左右十度會唔會唔夠
絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

左右十度會唔會唔夠

有L7砲手感 就咁snap shot都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞