[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
隻驚係咪就執
呢幾日玩親6級車都派我去8級場?
隻驚係咪就執

根據qb所講 打高tier既車有經驗加成 會升快d (好似係)
仲有果位叫hklsh66既朋友 你唔講我唔會知你係邊個
而且你果場FV215B 萬歲衝鋒對面部JPE100 都真係幾精彩

仲有 勝率 wn8 同average tier 就唔呃人既
如果有唔止一個人話你廢既話 你係咪要諗下係咪真係自己廢呢

now i havent interest to join

diu no English
you six what glue

my fv215b frontal amor amorable
I fight your jg E100 1on1 you come?

diu Lee lo no chow hi

set you son of beach on fire

隻驚係咪就執

根據qb所講 打高tier既車有經驗加成 會升快d (好似係)

以後新線 最少要用free 去八級了
隻驚係咪就執

唔想入加2梗係9級開始練啦
隻驚係咪就執

唔想入加2梗係9級開始練啦

咁都俾你發現到
求arty玩家推薦應該要升邊條arty線

仲有果位叫hklsh66既朋友 你唔講我唔會知你係邊個
而且你果場FV215B 萬歲衝鋒對面部JPE100 都真係幾精彩

仲有 勝率 wn8 同average tier 就唔呃人既
如果有唔止一個人話你廢既話 你係咪要諗下係咪真係自己廢呢

now i havent interest to join

diu no English
you six what glue

my fv215b frontal amor amorable
I fight your jg E100 1on1 you come?

diu Lee lo no chow hi

set you son of beach on fire

做乜鳩

一係USSR一係唔好玩arty

玩arty死全家
Arty
玩乜鬼arty,咁鬼無聊
arty太準話佢op
arty唔準話佢靠運氣
媽呀我好亂啊
arty太準話佢op
arty唔準話佢靠運氣
媽呀我好亂啊

當我冇講過
頭先玩完一場
當我求下你,教我呢個場點走位先唔會比人炸

del game啦
arty顛起上黎,見唔到你都可以將你一炮入魂嫁
自從大概有Lihkg果個時間點之後,我冇玩好耐喇
寧願去其他遊戲俾人sm都唔想俾WG玩

求下你教我點走位先至唔性感

從今以後 連狗就是我的人了

利申 非gay

識玩一定係S-51

識玩一定係S-51

用203mm巨根破壞其他人嘅遊戲體驗,諗起都打冷顫

識玩一定係S-51

用203mm巨根破壞其他人嘅遊戲體驗,諗起都打冷顫

TK arty破壞其他人嘅遊戲體驗,諗起都打冷顫
點解有啲平時好似斯文正經嘅人,一玩遊戲就賤格串嘴潦交打
有啲好似輕浮古惑嘅人,一玩遊戲就忽然正經道德滿口仁義
等我download番WOT,俾WG玩我先
等我download番WOT,俾WG玩我先

我每一日都比WG玩緊
玩家 LineageH 已被指派到新的公會位階:新兵→情報官

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞