[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
絲打真心覺得勁
玩左十幾埸 均DAM都仲有22XX

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

左右十度會唔會唔夠

有L7砲手感 就咁snap shot都ok

更正 咪撚買依架垃圾 支砲同法系一撚樣唔中
絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

左右十度會唔會唔夠

起身打機 玩左幾埸
開始食屎 砲砲唔中
垃圾
絲打真心覺得勁

有女玩?

CDA 105
花名 C DA
姐係絲打

左右十度會唔會唔夠

起身打機 玩左幾埸
開始食屎 砲砲唔中
垃圾

唔好妄自菲薄
除左hellcat王, IS-7
你已經係hkg入面第三個神人

頭先玩完一場
當我求下你,教我呢個場點走位先唔會比人炸

del game啦
arty顛起上黎,見唔到你都可以將你一炮入魂嫁
自從大概有Lihkg果個時間點之後,我冇玩好耐喇
寧願去其他遊戲俾人sm都唔想俾WG玩

求下你教我點走位先至唔性感
連囝申請入clan
連囝申請入clan

因為我頭先先Leave Clan, 洗唔洗好似以前咁等三日?

連囝申請入clan

因為我頭先先Leave Clan, 洗唔洗好似以前咁等三日?

補充一句
無TK到比系統ban 1個鍾以上既人無資格入clan
求下你教我點走位先至唔性感

一開波rrr,唔需要任何掩護,直衝對面base
死而無憾,光榮戰死
剛申請入團,求確認
剛申請入團,求確認

又係一個玩RHM條線起家既

要入團既話 入我地個Discord
然後召喚SmilingEvil 佢係我地人事官黎
剛申請入團,求確認

又係一個玩RHM條線起家既

要入團既話 入我地個Discord
然後召喚SmilingEvil 佢係我地人事官黎

仲要賣個seafood畀佢
N 年冇玩
9.20.1 架FV183會唔會變做rare vehicle
定係淨係郁架215b?
N 年冇玩
9.20.1 架FV183會唔會變做rare vehicle
定係淨係郁架215b?

9.20.1 郁 fv215b
9.20.2 郁 fv215b 183
N 年冇玩
定係淨係郁架215b?

9.20.1 郁 fv215b
9.20.2 郁 fv215b 183

9.20.3 Nerf all
仆你個街 rrr 之後部機自己reboot左
我個fw
連狗慢慢等2日啦
仆你個街 rrr 之後部機自己reboot左
我個fw

慘慘豬
仲有果位叫hklsh66既朋友 你唔講我唔會知你係邊個
而且你果場FV215B 萬歲衝鋒對面部JPE100 都真係幾精彩

仲有 勝率 wn8 同average tier 就唔呃人既
如果有唔止一個人話你廢既話 你係咪要諗下係咪真係自己廢呢

而且你果場FV215B 萬歲衝鋒對面部JPE100 都真係幾精彩

now i havent interest to join

now i havent interest to join

diu no English
you six what glue

my fv215b frontal amor amorable
I fight your jg E100 1on1 you come?

diu Lee lo no chow hi

set you son of beach on fire
今日星期幾 ?
今日星期幾 ?

剩係知聽日要返工

今日星期幾 ?

剩係知聽日要返工

做咩講出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞