[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
知唔知大概幾時上9.20.1?

月中至月尾掛
另外聖誕左右出高盧第二重坦線

有時間衝exp 冇時間儲錢
個倉啲金補品係時候發揮作用

課金解決一切

百幾二百個可樂咖啡朱古力
賣曬都幾和味

屌 原來有得賣補品架

知唔知大概幾時上9.20.1?

月中至月尾掛
另外聖誕左右出高盧第二重坦線

有時間衝exp 冇時間儲錢
個倉啲金補品係時候發揮作用

課金解決一切

百幾二百個可樂咖啡朱古力
賣曬都幾和味

屌 原來有得賣補品架

平原場比arty針殺,我屌你老母
賣廣告 有無人去玩armored warfare
好撚balance 呀屌你老母

行撚開啦 垃圾dead game

垃圾game我年中見唔少 垃圾到好似AW咁樣真係第一次見

好多山口丁玩家覺得玩厭咗隻game 覺得WG好戇鳩 想要隻新坦克game 於是出咗AW之後好多人都走去試玩
一開始好地地 隻game平衡時會聽玩家意見 而且rng細啲 arty冇山口丁咁戇鳩

點知之後地震 個developer走埋 剩番 silentstalker 依隻戇鳩打手同埋貪錢蛾佬公司
根本依家AW就係山口丁翻版

咁搞法我玩返山口丁唔好?

好多山口丁玩家覺得玩厭咗隻game 覺得WG好戇鳩 想要隻新坦克game 於是出咗AW之後好多人都走去試玩
一開始好地地 隻game平衡時會聽玩家意見 而且rng細啲 arty冇山口丁咁戇鳩

點知之後地震 個developer走埋 剩番 silentstalker 依隻戇鳩打手同埋貪錢蛾佬公司

Hi

唔好
兩樣都唔玩
今日星期幾 ?
今日星期幾 ?

唔想返工
今日星期幾 ?

唔想返工

射波啦清

平原場 玩E100 3ARTY

我用輕坦全速打橫行緊都比法國arty轟鳩我1000血

我用輕坦全速打橫行緊都比法國arty鳩我1000血

hacker
今日星期幾 ?

唔想返工

射波啦清

未身想射半日
最後都冇咁做
今日星期幾 ?

唔想返工

射波啦清

本身想射半日
最後都冇咁做

我用輕坦全速打橫行緊都比法國arty轟鳩我1000血

係你走位廢
是咁的,arty係一個獨一無二嘅戰車種類,將arty同其他類型嘅戰車放埋一齊玩
簡直係侮辱左arty嘅神聖地位
強烈要求WG將arty從垃圾一般嘅MM脫離
獨立開設一個新遊戲模式專門俾arty玩
起碼包括人數上限50對50,5km*5km嘅新地圖
提高arty嘅射程,速度等等
而其他遊戲模式都唔需要開放俾arty玩,免得其他戰車污辱arty

arty一定要獨立
係你走位廢

可以講得再簡單啲,係你廢
屌intel老母
我見到d野

咁耐以來, arty幾乎已經係有nerf冇buff
su26, su5, hummel, gwpanther

除左每次新出口既arty總有一兩部係op口既
lorr系列, fv304

唉, 想要枝可以拋物線射擊口既大炮口者, 真係咁難?

兩三年前arty根本冇咁高仇恨值
果時大部分新手教學都會叫你去玩下arty
因為玩過就會知有咩位容易俾人炸
點樣移動可以增加對方描準難度

後來薄皮車愈來愈多, 緊係多左機會一發入魂啦
亦都自然愈來愈多人俾arty炸到傻傻地

另外對於大部分arty黎講, remove heat&ap round doesnt matter at all
因為平時都好難打得中, 仲要打穿??
尤其是noob如我

慢細魔王#84043, [戇鳩台狗死全家] World of tanks, pp. 36-39, 13/4/2017.
https://lihkg.com/thread/126265
我見到d野

另外對於大部分arty黎講, remove heat&ap round doesnt matter at all
尤其是noob如我

慢細魔王#84043, [戇鳩台狗死全家] World of tanks, pp. 36-39, 13/4/2017.
https://lihkg.com/thread/126265

多謝你,呢位巴打記憶力又好又勤力
一年之後如果仲有人記得我,我送一張ddr4 8GB ram出黎又點話
我見到d野

尤其是noob如我

多謝你,呢位巴打記憶力又好又勤力
一年之後如果仲有人記得我,我送一張ddr4 8GB ram出黎又點話

前提係WOT嘅post仲有活躍人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞