[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
british med centurion家族 全線buff 炮塔

4202 buff埋車身 裝甲值由148 加到223
british med centurion家族 全線buff 炮塔

4202副偈仲要大力左
岩岩send左request,註明左連登會員名,唔該

link?

4202副偈仲要大力左

buff得太過份

4202副偈仲要大力左

buff得太過份

no 完全唔會

就算咁buff 都係似之前Lowe咁 返到去用得既水平

考慮到 20 pdr 既穿心優勢 已經名存實亡
以裝甲為補償 都不為過

centurion系列 鐵頭只係回到 比幾年前HD化 nerf果刀
centurion啲咁嘅廢鐵 屎咁撚樣嘅 dispersion buff完咪又係鳩

4202副偈仲要大力左

buff得太過份

no 完全唔會

以裝甲為補償 都不為過

centurion系列 鐵頭只係回到 比幾年前HD化 nerf果刀

4202mt有重坦甲會唔會太過份?
正面10級車都未必穿到
等效22x有幾難穿

4202副偈仲要大力左

buff得太過份

no 完全唔會

以裝甲為補償 都不為過

4202mt有重坦甲會唔會太過份?
正面10級車都未必穿到

chieftain T95 T54 mod 1 超潘 首上都可以做到

而4202 中坦 最差 alpha 同 dpm

中坦射擊擴散 收圈速度 推重比 起火率
完全位列幾乎最下位

只淨低 準度 同平平無奇既camo

車身buff到 223 但側甲垃撚圾 可以擺角用得著既位依然唔多 (對比T54 mod1)

頂多變左部 冇分房保護 但機動好少少既超潘
等效22x有幾難穿

稜線射擊果陣難穿
等效22x有幾難穿

稜線射擊果陣難穿

斜上加斜就難穿D
平地是但一架T9都穿到
支那TD線會係9.20實裝

仲邊有人玩TD㗎

仲邊有人玩TD㗎

快撚手玩Foch 155 而家買一送 一
比部Foch 50b 重保留部155當 special tank(mission cw reward)

Foch 155 tier 8?

仲邊有人玩TD㗎

比部Foch 50b 重保留部155當 special tank(mission cw reward)

之前 玩AC48玩咗少少 ragesell 咗㗎廢鐵
唔撚係諗住叫我玩返下話

仲邊有人玩TD㗎

唔撚係諗住叫我玩返下話

玩多你少少 就解下一部廢鐵
利申覺得趕唔切

仲邊有人玩TD㗎

唔撚係諗住叫我玩返下話

利申覺得趕唔切

8級車 不了

仲邊有人玩TD㗎

唔撚係諗住叫我玩返下話

利申覺得趕唔切

8級車 不了

lets platoon
2^2 troll
是咪要爆上法TD 線?
利申:未練過
是咪要爆上法TD 線?
利申:未練過

個零月一 patch
自行考慮
支那TD每樣數值都廢過268
我玩268唔好? 就buff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞