[FREE TO PLAY AND PAY TO WIN] World of tanks

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
玩家 LineageH 已被指派到新的公會位階:新兵→情報官

其實啲職位有乜用,個個都好似差唔多
玩家 LineageH 已被指派到新的公會位階:新兵→情報官

我地無打CW所以無咩分別

基本上都係為個名啦
唔通個個都係新手咩

基本上都係為個名啦
唔通個個都係新
點解有啲平時好似斯文正經嘅人,一玩遊戲就賤格串嘴潦交打
有啲好似輕浮古惑嘅人,一玩遊戲就忽然正經道德滿口仁義

講到玩arty 咁撚正義
答我啦屌你老母
點解有啲平時好似斯文正經嘅人,一玩遊戲就賤格串嘴潦交打
有啲好似輕浮古惑嘅人,一玩遊戲就忽然正經道德滿口仁義

講到玩arty 咁撚正義
答我啦屌你老母

係你地講到玩arty 咁撚邪惡先嫁
頭先玩完一場
當我求下你,教我呢個場點走位先唔會比人炸

del game啦
arty顛起上黎,見唔到你都可以將你一炮入魂嫁
自從大概有Lihkg果個時間點之後,我冇玩好耐喇
寧願去其他遊戲俾人sm都唔想俾WG玩

求下你教我點走位先至唔性感

要諗定下個post叫咩名喇

1.係你走位廢
2.係你廢
3.你廢
4.廢
不願面對
求下你教我點走位先至唔性感

http://whatscap.ristury.com/java/WhatsCAP/content/photo/v1/37864_WM.jpg
[/quote]
作為arty要多謝你係適當口既位置頂線開光
正確走位已經係對全隊一個好大口既貢獻

其實我係真心多謝,明知去某啲位置頂線/開光會俾arty/敵人打到仆街
但係為左全隊嘅勝利而頂硬上嘅隊友

正確或者正常走位應該係例如
LT係開放地帶active scout
HT係最前頂線
唔好成日玩英雄主義就ok啦,要求唔係好高啫
即係要我比人炸到仆街
造就你視野外嘅輸出
-完-
即係要我比人炸到仆街
造就你視野外嘅輸出
-完-

正確係
你比我炸到仆街
係因為我玩arty玩得勁
即係要我比人炸到仆街
造就你視野外嘅輸出
-完-

正確係
你比我炸到仆街
係因為我玩arty玩得勁

我炸你
因為我睇得起你
唉 始終戇鳩真係無得醫
唔怪得抗日時期中華民國冇滅國
國共內戰共產黨會贏國民黨

okok你貪生怕死,我可以頂上,唔好輸唔好亂咁投降就得
角色問題啫,我唔係淨係識玩arty嫁
你想玩面對面隻抽隻
okok,唔好話我潑你冷水
你去同WG講,你去收集簽名,唔好得把口怨天尤人
不願面對 x2
我唔係全能強者 ,所以我避重就輕,唔玩D唔識玩GE車

所以我專修arty
今次係WOT POST第幾次世界大戰
呢隻咁嘅濕鳩game 仲嘥口水
係我認真膠
某幾位巴打原來係用心良苦不停推post
得罪晒
係我認真膠
得罪晒

係我認真膠
得罪晒

555+

屌 連尼往

屌 連尼往

承你貴言 連尼住真係入左Clan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞