《聲林之王3》討論區

992 回覆
22 Like 17 Dislike
其實係咪真係想保李杰明?佢無咩發揮都晉到級
即刻聽返中長髮男子
好on9 佢出排灣呢招我已經心知不妙,但邊有可能拒絕再玩得14分
真心擺明係做低11果組
妖好嬲 仲要之後唔公開每個老師啲比幾多分 14分真係呆左 我真心loop最多嘅都係成功的商品嘅歌
定係成功的商品有節目組想foul嘅人
Our show要foul 4個 同理同阿蘭一定會留 淨低個個就係南同莊兩個揀一個 兩個比我揀其實我都會揀foul莊...
雖然賽制係有d on9同造馬 但3組既禿鷹黎講我自己覺得福馬林個兩個印象最深刻同最應該留低

同埋3組相對黎講我覺得福個組要foul人既係最難諗foul邊個

不過我自己覺得成功的商品應該要贏 但其實d評判有時比分又真係比到幾低
兩組差一分
刀馬旦俾高咗 中長髮俾低咗 lala睇得幾開心 但係俾5分
真 呢兩首我上星期係咁loop
我覺得lala因為中長髮係本身有唔係即刻作 加上得11一個作所以就比低左

但其實有d歌佢地都比到好低分 好似福瑪林首創作其實冇咁差 但我12定13分...
塔,塔啦,塔塔塔啦~
ptt嗰邊都嘈得好勁,
最關鍵嘅係la喺歌中劇俾福馬林太高,
明明都唔貼題,
到中長髮又俾得5分,
同評語不符
雖然我鍾意佢但都好不滿今次咁俾分
初選對lark冇印象但佢今次好突出,
好可惜佢番唔到嚟
醫生同芸芸走都好估唔到
張凱喆可塑性勁高
可柔可剛可高可低可抒情可搖滾, 唱到撕裂音death metal, 跳舞ok識彈結他, 樣又唔差
不過爭咁啲人氣
啱啱係ptt屌完返黎一肚火
我都幾鍾意佢,不過可能佢樣樣都得但冇一樣特別突出,所以大家印象冇咁深
醫生就咁走真係CLS 兩場MVP一下就玩完?
原住民加乘1.35倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞