《聲林之王3》討論區

992 回覆
22 Like 17 Dislike
段rap 幾畫龍點精 我本身麻麻哋rap
黃祝好cute 拖手出手汗
仲要rap個陣啲肢體動作都勁吸引
940就算音樂成績做唔起都應該撈得掂演藝圈
又靚又有身材個人又夠放
睇佢ig答人地問題好撚好笑
其實拒絕再玩本身首歌就係咁....好平。我本身都好想睇到11點改編到良心咁,唔失原本味道又再創經典,而且唔報分數真係好鬼
另一個已經去左做中國人可以唔洗請
作為三季都有人追既人黎講的確。但我覺得今次真係好過分。二個禮拜五首歌,仲要過版權之類,點解要係咩都整好晒比埋小宇聽先出事。
仲有一個人出賽叫團體賽咩?搵導師合唱既比分標準又放係邊。
歌中劇無劇都可以高分,中長髮既主題係原創唔係要零開始
其實佢地得中長髮係無版權問題,一堆歌都係臨時換差在有無播出黎,就連建國路都播比小宇聽既其實係中長髮,格硬剪過去
李杰明應該寫左rap 係原本第3首度 佢ig 有post 出黎 其實幾好聽 有出到果首歌應該贏到第1 所以佢地呢round都係衰係‘版權’度
自己作要扣分嘅原住民自己唱都應該扣
5分太低了 一生的愛佢比到7分喎...
福建個首歌真係
因為係前輩又比唔到低分,仲要夾硬講好說話好老監
有冇人有follow成功的商品其他組員ig?
佢哋po啲練習片睇得出成隊都勁歡樂
芸芸依個po笑到仆街
https://www.instagram.com/p/CZPI8THF8Pk/?utm_source=ig_web_copy_link

btw第8條片940
見評審笑得咁開心
好期待11
遲啲有個你好鍾意嘅男歌手會做客席評審
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
佢一早就應該上黎!!!!
想聽佢點評人
我想睇佢同啲參賽者合唱多啲,
不過依家都好過冇啦
之前睇過佢喺其他節目評人都係啲客氣style,
但觀眾鍾意直接啲嘅評語,
希望今次有好嘅表現
是唔是最後幾集嚟嘅人都會表演
觀眾應該係鐘意聽建議
點樣可以好D 乜乜乜
希望佢以製作人身份講到D具體嘅野出嚟⋯⋯
唔好好似LALA咁⋯⋯
真, 我都鍾意lala但好失望
吳霏串緊上季
南揀錯歌
艾薇有收 但南都係壓唔住佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞