《聲林之王3》討論區

992 回覆
22 Like 17 Dislike
點解youtube 啲comment 可以咁撚正面lol
唔係話要做hater 屌鳩啲參賽者
誠實啲講句 有實力但這晚失了準 期待以後的發展 唔好咩
唔知關唔關佢嗰排忙新碟宣傳事
間中都有一兩句人話 不過個comment好快沉底
要聽台仔啲真話都係上ptt睇會正路啲

https://www.ptt.cc/bbs/TW_Entertain/M.1646993160.A.C1C.html
premiumGT: 阿蘭跟同理都太想秀把歌改到自己都唱不起來
zag46900: 我現在想到阿蘭跟同理那兩首 會做惡夢
jlblin: 11到底為何上禮拜被淘汰 真的笑死
s900830: 同理阿蘭的表現感覺都像適合幕後
loveaic: 林蕭:前兩季總決賽有炸成這樣嗎
sttyuio5083: 拉拉的分數在總冠軍賽上直接原型畢露XD
steffihsueh: 決賽水準慘 普遍都發揮不佳 真心覺得凱喆該進前四
hannah113: 同理第一輪很好 是第二輪自爆
violin9458: 邱軍直接從第五名變亞軍
DREW: 同理的破音不是一般人的破音,是狠狠破耶
nick09231: 中國蕭下去啦
fukdog073: 老蕭閉嘴
vivirain: 我也超愛成功的商品!
premiumGT: 同理前面都很穩結果最後一首升完key大爆炸
FTKBOYS: 阿蘭那種表現 直接內定陰謀論最大化
wwpuma: 中國評審都是空泛的廢話
PPoorrince: 老蕭:來,我敬大家一杯黃河水。 乾杯!
LillardTime: 但今天總決賽與其說比最強 不如說比誰失誤少...
基本上依個節目特色就係每集最穩定既就foul
有失誤既就晉級
etoday小編好撚嗆口 會屌翻你轉頭
話說,見到同理ig profile寫左索尼音樂,本來就有定係呢幾日簽 :0
本來就係
係唔係評判問題上2季其實做得幾好
唔知點解我覺得凱喆首歌寫得幾好
想聽錄音室版本
覺得chorus加少d vocal效果器會更好
啱啱重睇第二集先知lark原來29歲,
即係同ace爭成10年,
完全睇唔出 以為佢24左右
今日先有時間睇返決賽 同理同阿蘭jm9
柏霖比lala讚完曲風完全唔變咁
曲風唔變正常 去到決賽 梗係拎自己最拿手嘅取勝
https://www.youtube.com/watch?v=BiqaWYAxJZ0
李杰明原來都唱得兩咀=3=
過左咁多日 我都無意欲開黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞