《聲林之王3》討論區

992 回覆
22 Like 17 Dislike
希望阿蘭冠軍
99 唱法同以前上第二 d 節目果陣有 d 分別
youtube 尋日 show 左條佢唱 i will always love you 既片
輕鬆好多
今次唱呢隻真係唱得好勉強
成功的商品真係好正
佢地都知 冬天裏的一把火 好尷尬
不過無計 得一日半時間準備
片尾拾壹 吼依啊吼依啊 真係笑到仆街
第一次睇聲林睇到屌一聲
難得今屆選手咁多勁人,攞住一手好牌,都可以畀製作單位/導師玩成咁真係無得頂

睇完呢個七強名單,更加肯定團體賽嗰陣福馬林最後以1分逆轉,絕對係劇本+做馬
因為佢哋要保住嘅選手全部都喺福馬林度
從分隊嗰陣佢哋已經諗住福馬林第一、阿爾石油第二、成功最尾,然後諗埋淘汰名單,只不過成班人冇諗過成功的商品表演得咁好、咁精彩可以去到第一、二名

根本福馬林成隊佢哋都唔想淘汰,無論佢哋表演成點最後都係冠軍,你見成功的商品跌到第二名,最後淘汰係當時表演最好嘅940同芸芸,就知道佢哋淘汰人唔係睇表現,而係一早諗定咗,睇表現嘅話,杰明冇理由唔淘汰

見到凱喆同Ace都入到七強,真係戥東東同莊醫師唔抵,明明實力勁過呢兩位,但都一早被淘汰
將嗰兩位換返做99同11,先至係我心目中嘅七強

雖然99連續兩場表現唔好,入唔到七強我都理解,但邱軍都失準,咁都畀導師保送,證明係要得導師心,咁無論你唱成點,都會入到七強
好似阿蘭咁,明明吉那老師表演精彩咁多,但導師都係諗盡各種藉口揀阿蘭

我諗踢館賽邱軍、阿蘭就算唱首「主能夠」上場,lala、哈林都會話好聽,話感受到聖光同神聖感

唔係話邱軍、阿蘭唔應該入七強,我甚至覺得冠軍係佢哋同柏霖、同理爭添
但問題係製作單位做法肉酸嘛,成件事只要將大部分選手待定再救回就可以解決,而家變相同你講,我係內定呀吹咩,就算踢館對手係MJ,我都係要邱軍阿蘭贏呀

最後再次戥拾壹入唔到七強唔抵
對聲林好失望

聽返拾壹嘅一派輕鬆冷靜下先
https://youtu.be/ivaB50uI-hU
超級認同
人又係佢鬼又係佢,佢哋想留嘅人就話今次失準對手太勁
咁其實搞咁多round都冇意義啦
無論你表現有幾好 係你走就係你
柔安粉輕輕一推
總決賽竟然只係得一個飛行導師
今日最後一場大家點估7強排名?
拋磚:
柏霖>阿蘭>同理>彙竹>凱喆>ACE
永遠榮譽MVP-拾壹
邱軍畀你cut埋 零存在感
頂係喎
要同佢講番聲sorry
佢第4差唔多啦
邱軍我估2/3同阿蘭爭 柏霖我都估第一
啊火
yoga老蕭終於返嚟
外國人
見到好多台灣人鬧老蕭奶共
如果決賽有11就好 林宥嘉應該好buy佢
外籍老師
笑死
d國語支味勁到
正路嘅
原來台灣有咁多人反共
現場直播係咪冇修音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞