《聲林之王3》討論區

992 回覆
22 Like 17 Dislike
台科大個廁所究竟有幾臭
拾壹
無11唔洗睇了
好諷刺,拾壹次次都輸就救回,第一次贏就淘汰
成功的商品 團滅
聲林之王aka內定之王aka廣告之王
長髮呀蘭都好型
cls ACE
11 99 艾瑞瑞是但一個入都冇咁嬲
都係鍾意lala 多啲
no offense 但佢個ver 對我嚟講有啲中國人唱歌嘅感覺
可能因為佢喺好聲音浸過?
屌 三屆以嚟第一次咁嬲,
拾壹入唔到都勉強可以算,
但7強明明仲有人差過佢
其實團體賽 最撚癲係無失誤
莊佳霖 兩集MVP都可以foul走
張凱喆存在感又係好低
後台硬嘅人出嘅創作我有保留。。。
未必真係佢作 可以係成個班底塑造一個image 出嚟
話明團體賽 搵邱軍同個原住民歌手 2人合唱原住民歌 擺撚到明就係想保送福馬林永垂不朽戰隊
淘山真係好野黎
冇11冇黃祝唔睇決賽了
利申:一直好鐘意黃祝
團體賽完全冇交代點解foul 嗰幾個
今次仲癲 99 同艾瑞瑞連淘汰感言都唔值得有
張凱吉吉 血腥愛情故事幾impress 到我 都ok 嘅
好on9
王彙筑 張凱喆 Ace 憑咩入七強
彙筑 得一種風格 一試其他風格扮下可愛就成件事勁老尷
張凱喆兩個字浮誇 淨係識歇斯底里
ACE今場表演係唔錯 不過平均實力好明顯唔掂

九九 拾壹 同黃祝賢儒
由成功的商品嗰陣已經好撚嬲 格硬做分令佢地輸
中長髮男子的煩惱 lala講評好好 最後俾5分
翻玩經典最後先話版權問題要人改歌 真係痴撚線
後尾啲分唔公開又係痴撚線
最尾刀馬旦俾27分搞到1分之差贏左又係得啖笑

而家睇返呢組八個人有五個入到最後七強
柏霖張凱喆王彙筑邱軍Ace
淨低兩強就係阿蘭同同理

做馬之王
比賽初段都仲可以接受 後生 有進步 有potential 做進級理由
到last round 都仲話 期待佢嘅成長 就真係cls
比人foul 咗 更具實力嗰啲 就祝福佢哋喺第啲平台成長
而家選冠軍定選最佳進步獎
大把人輸咗比賽之後進步咗好多 紅埋
但比賽就應該係睇當刻表現判斷
本身好期待拾壹入到決賽會唔會唱廣東歌
鐘意 在尋找什麼 呢首
好同意呢3個真係
99 同11 入返就岩
同埋我覺得柔安都值得入7強
係個集表現麻麻就foul 左
但起碼有potential 紅多過呢3個

另外雖然好多人都唔鍾意李杰明
但我覺得佢d 歌起碼好聽過ace
陶山d 出品好正
完全係心聲
我都係
上集見到佢贏仲好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞