美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我覺得算差 有少少突兀
佢地依pair我都係麻麻地
期待下季會有新人加入
外國fans ship Leighton and Whitney sheshe … 我同意樓上所講Leighton應該casting個靚啲既女仔,最好好似sydney sweeney咁
Leighton 真人我見佢有仔仔,仲要一齊拍呢套戲 但佢係bi?Alicia真人係les?
Blonde x blonde
咪呀 Whitney同個個黑人幾襯
Whitney係四個中最靚
係可以cast個靚啲 我覺得Renee做唔到Leighton個種氣質同埋佢個個人設 差少少咁
Alicia 之前有女朋友合照post係佢ig
Leighton我就唔知
Whitney黑人黎講算幾靚

Renee係邊個?
Whitney真係好靚以黑人黎講
做Leighton個演員真名
無點樣舖leighton無啦啦上完床就鍾意Alicia,反而Kim and nico有舖排,嗰集肉便器真係
其實係上床果集前少少已經有鏡頭見到Leighton偷偷哋望住Alicia笑 估果度佢已經沉船
係 主要都係因為大家都講野夠mean 性格相似
旅行時即刻迫佢出櫃真係cls

Google The sex lives of college girls 有笑點
笑左出聲
cls 究竟係人為錯誤定係AI都認錯人
我覺得又唔算係迫佢嘅...
佢哋兩個之間Alicia明顯係成熟啲嗰個 佢知自己唔想過返偷偷摸摸嘅生活 亦都知道Leighton未ready come out 咁就長痛不如短痛
其實佢地無啦啦會上床都有啲突然
Leighton就可以話因為佢深櫃 就算一早嗒Alicia糖都冇表露出嚟 但Alicia一直對Leighton有固定形象性格嘅諗法 kiss完就即刻接受到兼上埋床
唯一解釋可能真係因為兩個都dating app玩慣左
Yellowjackets今集

又好想快d睇下集

btw jackie
Whitney同佢個黑人女仔fd嘅情節都好好笑
Renee我諗係因為佢做過Broadway mean girls先會cast佢 原本都覺得佢唔夠靚 但係越睇越順眼
Leighton係bi呀
佢仔仔有去首映 但套戲應該冇佢份 wiki話兩個Broadway嗰陣識
其實我都ok Alicia架 但幫造型幫佢gel個all back頭真係唔係好掂
Alicia影都Leighton個袋俾佢鬧餐死都好慘架
我希望佢地下一季係返埋一齊架
不過如果Leighton有新女嘅話我都welcome嘅
話說原來Alicia真人係les唔怪得酒店床戲咁認真hi晒Leighton對波咁
whitney個黑人女仔frd幫佢頂包個下笑鬼死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞