美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
邊個位R頭一齊討論下
真心應該如果成套劇比佢carry都掂咁濟睇一陣已經鐘意左佢
Hamlet穿插廿年前flashback嗰幕好正

就係呢幕
屌wilson ep4隻腳想嘔
睇埋station 11 ep3
終於睇到你地話廣東話果度
都算講得唔差
原來係leftover班底
唔怪得
要開認真mode睇
宜家啲𡃁妹咁好戲
都算唔錯,不過估唔到係講廣東話唔講蝗話

黑妹應該唔會死係酒店房喇
成套個氛圍都真係有啲leftover feel
的確係幾有leftovers果種末世sad味
ep3老婆線都好睇
btw見到久違既tabitha
佢有d咬字都幾準講廣東話抵讚
同埋話支那封鎖新聞

應該好難唔死想像唔到佢走得去邊
佢老細好好但如果話走佬要你一條友喺船度一年你制唔制
我諗我未必會肯上船

太空人+漫畫劇情等睇落去慢慢解
ep3純focus老婆令我有啲諗起leftovers nora既episode
串左中共幾野
佢老細出奇地好佢本身都諗住上,係聽到Arthur死之後 覺得人生無晒意義番酒店送死

個種神經質係有啲似Nora,最尾燒左成間屋

俾Kirsten捅同個個派invitation個個都好奇怪
邊個Tabitha
佢呀
arthur偷食果條女
原來係佢黎
認唔到

Season3無見過佢 估唔到係Station 11見到
開咗15min睇,見到好似韓馬莉呂珊心姐做主角咁,所以就無睇了
Hunter停用左Twitter acc
無succession
要暫時move on
搵另一套新劇投入下
過黎一齊睇station 11 & yellowjackets
今集
之後宗教女就會開始吹奏佢
但之前分析ep1跌落窿果個好似係lottie
今集又營造到佢可能係queen

食泥x2 真係睇到呆左 又係之前討論見d人話可能雙重人格中左
仲解釋埋佢個仔見到個女人其實係佢
呢幕直接問佢 我大笑左
https://twitter.com/lesbiisch/status/1472475507300044800
其實都係唔明佢點解得罪人
想問下total有幾多集,見你地討論好似好好睇咁 之後有時間一次過補
掛住佢佢同roman個組合都好好笑
shiv今季有提起過佢
因為佢寫左句”雖然自己好想係真les,但unfortunately i am bi/pan/somethings“ 之後有d人怒屌 有人屌佢唔尊重bi pan, 又有人屌佢點解當初話自己係les
不過本身trans就係好容易complicated, 因為受藥物影響 講真真fans唔會介意佢變成點好明顯個堆人都係係到抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞