美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
睇完last dance覺得佢有少少濕鳩
但起碼知道個條友係邊個
仲要細細已經係痴線仔
同埋解到點解佢會知station 11啲內容
博物館條線應該係Clark個班人
無睇過last dance
鐘意clark
但send invitation條友明明一開始就走左佬
唔係clark果team
唔係掛
以為你係nba撚實睇過
即刻放低手頭上既野去睇
唔洗多謝我
睇緊emily in paris season 2
點解lily collins個胸大咗咁多
係,睇完ep5就明好多
加哂分
不過點解佢喺湖邊會冇啦啦講本漫畫內容俾Kirsten聽
其實本野係咪睇完都會令讀者痴線
Taylor唔使講啦
但Kirsten都極迷本野
不停翻睇

btw機場電視機畫面blur咗都係咁outstanding
我覺得ep5係咁多集最好睇
Clark屌柒Elizabeth好正
係咩跟邊個走佬
我以為clark有講過咩museum 就係佢地
始終都係覺得過去線好睇啲
唔係mj fans唔係公牛fans
所以無乜興趣
睇完ep5會動力睇現在線,前幾集一去到現在線入唔到局

我估tyler係將個本書當做真理,係咁同人說教咁

Respect班producer雖然blur左但意圖好明顯
FF succession 港版人選:

Logan : 曾江
Kendall : 張家輝
Roman : 鄭中基
Shiv : 田蕊妮
Tom : 潘燦良
Greg : 梁仲恒
Connor : 張錦程
Reddit 又有spoilers但比Reddit del 9左想睇
唔講都唔知又有
你去google返個reddit topic
用google cache就睇得返內容暫時仲睇到
但當年佢地係神
一開始講有邊啲人已經走左果陣
有提tyler個保母同個咩italian boyfriend都閃左
可能應該跟扮homeland條友走左

但依家距離今集事隔咁多年
clark佢地都唔知死左未
可能museum個idea比其他人接手咗都唔定
Jean Marc Valléerip
唉仲係sad緊
睇到了thx
OmgRIP
Jean Marc Vallee仲有套HBO劇
係咪操勞過度
“Deadline is hearing from multiple sources that the shocking death of filmmaker Jean-Marc Vallée resulted from a heart attack, while at his cabin on the river outside of Quebec City … Vallée was known as a fitness fanatic and a teetotaler, a practitioner of the Wim Hoff fitness method, which is not for the faint of heart.”
佢好似黎緊有套劇同jake拍
本身仲同HBO簽左overall deal
一路都好期待好鐘意呢個導演啊

係咪得我問題
定大家都睇唔到twitter preview?
web版同app都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞