美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
pen15明明就冇
見到有人估ig放相個次序係跟episode
ep1 fez ep > ep 2 lexi ep咁
希望係啦
冇市場 ..
講Uber創辦人
Super Pumped: The Battle For Uber (2022) Official Teaser | SHOWTIME
27 Feb
https://www.youtube.com/watch?v=c3srHCvDAFE
兩條隊都有排
冇得睇點會有市場
btw未睇final幾集
睇左未
仲未計其他台年頭鬥到年尾
年頭有euphoria同ke我已經夠
hacks依然未睇晒
呢個月淨係睇戲完全冇追過劇
kemy body is not ready
趁放假快d睇埋
年頭有euphoria頭炮緊接住勁多劇睇
想知全香港有幾多人有睇呢套野
我連final season ep1都未睇哂
仲有in my skin s2都未
Why not both
今日終於有新station eleven睇
in my skin都出咗
pen15認真高汁 自編自導自演comedy嚟講fleabag之後就係pen15
咩事
之前有人放左堆s2劇透喺reddit
出左S2
啱啱lunch終於的起心肝開始part 2 ep1又係有笑有淚
即睇左少少ep2maya個捽碟folder笑撚死人咩

呢個評語好有份量
唔想知 so far冇中過劇透
反而ke好似中咗 睇到啲相........
又有?求link
冇呀
都係講緊之前果堆咋
條友比reddit del左acc搞到我想睇返佢comment history都睇唔到
記得佢仲講過其他劇話睇左少少hbo套湖人劇好正
今朝喺euphoria reddit見佢開左新acc再出現不過話唔敢再講劇透野
準備呢個weekend睇晒佢
fleabag世一
pen15兩個阿嬸做𡃁妹咁都開到戲已經夠痴線
笑死
一睇應該好快睇哂睇真啲part 2都係得幾集
啱先睇果集見到maya大住個肚
創意係滿分前無古人

講起又忍唔住要po呢張

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞