美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
笑到仆街
冇hunter係咩事
我都想知
仲有,佢本身話會出演jimmy kimmel live但cancelled左
冇劇睇又封戲院
好彩標咗水尾睇Spencer
Hunter 有出現, 點解佢仲同Jacob(好似係)攬攬應該似係循例上扮下野咁
睇呢條友個ig/Twitter
未有相睇
睇唔到係咪jacob係咪總之高過hunter就當係
唉屌今年啲劇又冇首映合照睇好冷清
啲野多到都未睇得哂之前未有時間追返果堆劇
同新戲都係封左都冇影響
今日又輪到station 11
我而家得返station 11, boba睇
戲就其實好多都未睇

我以為有人中左武肺所以cancel
yellowjackets你棄左?
戲睇緊power of the dog但未睇哂
都有睇得返兩集嘛
下個禮拜開始euphoria gemstone peacemaker
打後差唔多每個禮拜都新出一堆新舊劇
Power of the dog我都未開
咁多劇睇 Station 11有D想棄
station 11下個禮拜都完啦

就咁求其scan下黎緊1-2月都呢堆仲要唔排除有黑馬宜家冇留意
Euphoria
Gemstones
Peacemaker
Smiling Friends
Archive 81
Servant
The Gilded Age
The Afterparty
Pam & Tommy
Raised by Wolves
Inventing Anna
Killing Eve
Super Pumped
The Dropout
見仲有好多其他劇 不過冇追開/未有興趣就冇提
Peacemaker我仲未睇ss套戲
應該要pending住先
放心一定好睇過原本果套
應該真係佢黎 咁佢地以前算幾frd,只係因為z單野, 搞到hunty唔多鐘意jacob(單方面), 但估計門面野見到jacob都要扮下野呱
live要追嘅得返2套
其實我landscapers都未睇哂
又睇下台劇
仲有烈子
又睇下戲
變相冇乜時間睇2021啲劇
幾時wfh啊
station 11 同 Yellowjackets 都係2條時間線
有時我都睇到亂亂地
station11 劇情再快返少少就好
如果一星期得一集我諗我冇乜心機睇
Station Eleven 班人既演技真係
嘩 hbo go 有john wilson s1
但冇s2
Jeevan條線都係最好睇
冇講原因可能有人中左都唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞