美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
勁呀仲堅持到唔打針
祝大家身體健康
新年都唔敢有咩願望
淨係求killing eve 結局唔會睇到屌晒鬼
應該係tyler比佢插左一刀所以班o靚報仇
我又係喺度睇個wide shot爆成點
hea到比返少少爆後廢墟黎睇下都好丫
咁樣off screen爆搞到唔信爆左

成日覺得佢可能見到kirsten內心有D創傷黑暗面想利用佢
加上佢又識本漫畫
btw ep6尾kirsten型撚到忍者咁
公司冇迫打
有d身體問題唔敢打住上年醫生話唔好打住
你地實打哂啦
身邊其實都有d人未打

全家身體健康
期待同大家到時一齊睇ke
小心身體呀
等梗可以再同你地討論劇情
Ep5 Jules , Ep6 Rue
但都要等到星期一先有得睇
唔洗呀 逢禮拜日就有
今集冇乜痴線野唔洗太期待
睇promo好似下集先黎料
jules
仲有一個禮拜已經播
今次係咪少promo過s1果陣
多謝
都要你開左ke先
咁快睇咗
我睇gimy咋…未有update
今晚睇咗華燈初上先
聽日再睇Yellowjackets
Ke 100%一定一定一定會睇呀 我考完試之後即煲番之前三季
應該都係疫情關係
唔知有冇premiere呢
同埋好似放左screener出街想睇review
考試加油good luck
等你睇完
越睇越覺得tai同shauna友情線幾窩心
同埋我jackie bb開始黑化路線
Peacemaker | Official Red Band Trailer | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=RIdbMgGHlsQ
想問gimy 幾點會有?見今日都未有
啱啱見到有
Yellowjackets睇完今集9估之後走勢:
邪教team應該將會係shauna / tai / nat / van / lottie / van / misty
jackie得罪哂3大巨頭 nat shauna tai之後仆街
日後佢地組team cult就係vs team jackie(淨低果班就跟jackie)
所以ep1跌死果條女係戴住jackie's necklace果陣jackie條team應該比佢地係咁滅緊

解釋埋poster個絕望樣
Yellowjackets睇完今集9估之後走勢:
邪教team應該將會係shauna / tai / nat / van / lottie / van / misty
jackie得罪哂3大巨頭 nat shauna tai之後仆街
日後佢地組team cult就係vs team jackie(淨低果班就跟jackie)
所以ep1跌死果條女係戴住jackie's necklace果陣jackie條team應該比佢地係咁滅緊

解釋埋poster個絕望樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞