美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔係話好熟個背景都覺得佢似
睇左一集有啲釣癮
The Wheel of Time 睇左半集好似一般般?
有冇CHING有追
期待聽日訓醒就有

最近有套戲叫The Electrical Life of Louis Wain
好好睇
Benedict Cumberbatch&Claire Foy
客串都好有驚喜

貓奴唔可以錯過
原來得4集,想睇字幕都係等hbo算
Mackenzie
下星期就有得睇
魷魚遊戲咁好睇都係得15
之前一星期出3集次次一開就停唔到手睇哂
佢啲scenes cut得好快,不過睇睇下都慣嘅
啱啱睇埋finale, 整體四個主角各自嘅故事都係好睇又搞笑,佢地個角色都有成長
一開始完全唔知佢兩個嘅關係,cast list見到佢個姓先知咩事
現實好似係Susan同Chris殺左兩老之後仲一直拎政府俾兩老啲養老金,到兩老suppose一百歲嗰陣有人去家訪先踢爆件事
好鍾意Bela
四個最好笑係佢
唔知ibank係咪真係咁運作
前日+琴日睇晒10集
Bela真係超好笑 每集總有勁多笑話係佢身上發生
Leighton 其實有義氣好為朋友著想 好鐘意佢個角色,最尾同甜茶家姐喊著come out個到,扮直深櫃真係好慘慘豬
就咁入條友屋企好癲
幾驚佢出事
一聽到係HBO上門即刻隨便影
之後john wilson讀書唔小心join過cult又係癲
幾正咁

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty | Official Teaser | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=TYOlUZrHRT8
不過套野得4集好短
真係幾正咁
same
今集Dickinson Emily 又繼續FF

但我覺得有d位跳到好尷舞feel好搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞