美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實有幾幕拍到好似friends啲入對白位
有一幕
Cls咁快
搞到有d想睇
幾好笑既, 半個鐘一集, 消閒之選
講多少少
短髮白人女仔係窮撚 , 長髮白人屋企有錢, sheshe但係無人知, 成日玩app上姐姐, 黑人女仔老母參議員,搞上校隊助教, 印度女仔屋企開餐廳, 父母想佢做醫生, 佢鍾意寫作, 為左可以入寫作學會, 幫晒學會D仔仔打飛機
好似勁好笑咁 得閒睇下
今晚睇呢套
佢出場冇耐啲人已經估係同一個人
偏向似sit com
覺得最無聊就係影佢大人版
夠啦條偷食線又唔係特別
有twist就快d發生啦
呢篇野出黎個timing好有succession劇情feel
好似kendall比人唱衰咁
所以出黎個效果咁有火花
但唔係S2先最多景咩
S3 suppose係肺炎搞到多室內景
我都見到呢段
有jess真係豐富好多 ...jeremy識貨呀
咁可能係呢兩集jess真人個期要走左去拍其他野先冇佢都唔奇
Hawkeye ep4睇左小小好正 雖然之前已經比官方個ep4 trailer劇透左

industry S2拍完仲有冇人記得呢套
https://twitter.com/konradmkay/status/1468312202109202440
唔係阿
boar on the floor, Pierces family, 聽證會, tom生日, roman karl去turkey(無影過外景)
全部都內
S3內來講都勁過S2極多, 包括shareholder meeting, shiv上任, kendall party, 總統dinner同kendall個咩freedom就同Pierces party差唔多

S2外應該係boat(出艇去greece同一集), 出咗幾秒的kendall浸溫泉
S3 Josh個集外, 意大利呢集外(加roman搵alexander)
快啲上

1月上
John wilson話個有錢佬會get in touch都幾過癮
睇完一集覺得一般姐,search翻個真實故事都好似冇咩睇頭,最值得睇就係兩個老戲骨的演技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞